raisonnablement
Fanka BB :)
U nas zapłodnią wszystkie dojrzałe, więc liczę na cud i 14 dojrzałychPiękne wieści!Na pewno 6 pięknych dojrzałych komórek z tego będzie
Czujesz już jajniki przy tych 14tu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas zapłodnią wszystkie dojrzałe, więc liczę na cud i 14 dojrzałychPiękne wieści!Na pewno 6 pięknych dojrzałych komórek z tego będzie
Czujesz już jajniki przy tych 14tu?
Zazdroszczę... U nas pomimo że przy pierwszej procedurze uzyskaliśmy 1 zarodek to nie lekarz nie widział wskazań do zapłodnienia wszystkich ...U nas zapłodnią wszystkie dojrzałe, więc liczę na cud i 14 dojrzałychteraz po USG okropnie czuję, wcześniej tylko trochę czułam od czasu do czasu, ale teraz zaczęło się tam kotłować
![]()
U nas ze względu na słabe nasienie zapładniają wszystkie, zobaczymy jak tym razem stymulacja się potoczy…Jejku, to powiem Wam, że ja chcialam zapładniać 6, ale pani doktor sugeruje,. żeby zapładniać wszystko co uda sie uzyskać..
Też jestem majowaja jestem z maja, to ciekawe co moja mama we wrześniu z ojcem świętowała. Może, że moi starsi bracia poszli do przedszkola i mieli wolną chatę?![]()
a co dokładnie macie źle z nasieniem? Sorki jak gdzieś przeoczyłamU nas ze względu na słabe nasienie zapładniają wszystkie, zobaczymy jak tym razem stymulacja się potoczy…
U mnie punkcja była w 15 DC. Jeśli chodzi o transfer to zależy. Jeśli będziesz miała odpowiedni poziom progesteronu, to możesz podejść do świeżego. Jeśli progesteron będzie wyższy to musisz poczekać do kolejnego cyklu na transfer mrożonego. U mnie też najpierw była Elonva potem Mensinorm, Puregon i Ganirelix. Sama punkcja to nic strasznego, pójdziesz spokojnie spać i obudzisz się po wszystkimMam pytanie. Ile czasu od punkcji miałyście transfer? I w którym dc punkcja ?
To Wasza decyzja ale moim zdaniem lepiej zapłodnić więcej, bo zazwyczaj około połowa zapłodnionych nadaje się do zamrożenia.Jejku, to powiem Wam, że ja chcialam zapładniać 6, ale pani doktor sugeruje,. żeby zapładniać wszystko co uda sie uzyskać..
Niska koncentracja, 0,5 mlna co dokładnie macie źle z nasieniem? Sorki jak gdzieś przeoczyłam
To wasza decyzja, musicie się zastanowićJejku, to powiem Wam, że ja chcialam zapładniać 6, ale pani doktor sugeruje,. żeby zapładniać wszystko co uda sie uzyskać..