• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Od 3 dni utrzymują mi się objawy bólowe, wstaje o 4, dopiero jak opróżnie pęcherz to jest lepiej. Ale jak jest napełniony to bardzo bolą jajniki i lędźwia. Napisałam do prowadzącej i byłam kontrolnie na USG w klinice, nie ma oznak hiperstymulacji. Nic złego się nie dzieje, a transfer w czwartek aktualny. Mam brać przeciwbólowe (wolałam kontrolować objawy), a nie cierpieć 😅 Jutro spróbuję się dostać do rodzinnej i przedłużyć zwolnienie do czwartku włącznie, bo podobno transfer może być w środku dnia
ja mialam takie bóle niestety do miesiączki... nawet wyprostować się nie mogłam 😟 tak że wiem co czujesz

Kurcze zastanawiam się czemu lekarz w trakcie cyklu dał mi zastrzyki a nie w trakcie @... zawsze miałam w pierwszych dniach @... A dzis po usg był zdziwiony ilością pęcherzyków i aż zapytał czy coś biorę 🫣🤣 i od razu powiedział że działamy... nie wiem o co chodzi.... ale biorę jak kazał... chyba zna się na rzeczy 🫣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry