Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzcie mi, czy przed procedurą Wasi partnerzy musieli mieć świeże posiewy nasienia robione? Czy tylko podstawowe badanie wymagali?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas póki co nikt o posiewach nic nie mówił.Dziewczyny powiedzcie mi, czy przed procedurą Wasi partnerzy musieli mieć świeże posiewy nasienia robione? Czy tylko podstawowe badanie wymagali?
Poproś ich (klinikę) na odp np na mailu i prześlij to do MZ. Taka duża klinika a takie klocki odwala..Skasowali, dostałam odpowiedź że nie powinni.
Boże ile nerwów. MZ odpisali mi że skoro mam zarodki mrożone przed wejściem w życie refundacji to są w programie i nie powinnam za to płacić a klinika dzwoni że mi oddadzą tylko za embryoglue bo wizyty są płatne. Nic nie rozumiem.
Ja już nie wiem jak z nimi walczyć i jak odzyskać kasę
Zobacz załącznik 1660237
Poproś ministerstwo o interwencjęSkasowali, dostałam odpowiedź że nie powinni.
Boże ile nerwów. MZ odpisali mi że skoro mam zarodki mrożone przed wejściem w życie refundacji to są w programie i nie powinnam za to płacić a klinika dzwoni że mi oddadzą tylko za embryoglue bo wizyty są płatne. Nic nie rozumiem.
Ja już nie wiem jak z nimi walczyć i jak odzyskać kasę
Zobacz załącznik 1660237
Poproś ministerstwo o interwencję![]()
Hej, tak. U nas beta pozytywna i przyrasta, ale bez szału (tzn przyrosty po 90-100%, z przedwczoraj na dziś 135%), także niby przyrosty w normie, ale jak na ten moment poziom niski. No i takie zawieszenie trwa od 1,5 tygodnia oraz jest emocjonalnie mocno obciążające. Zobaczymy co dalej.@Lea2022 jak u was sytuacja? Testowałaś już?
jeżeli mogę zapytać miałam betę w piątek 19,3 lekarz powiedział, że wynik bardzo dobry i powtórka badania dziś we wtorek, bo w niedzielę nie miałabym gdzie zbadać. Jak wyglądał u Ciebie przyrost? Zastanawiam się ile powinna dziś wynieść.Hej, tak. U nas beta pozytywna i przyrasta, ale bez szału (tzn przyrosty po 90-100%, z przedwczoraj na dziś 135%), także niby przyrosty w normie, ale jak na ten moment poziom niski. No i takie zawieszenie trwa od 1,5 tygodnia oraz jest emocjonalnie mocno obciążające. Zobaczymy co dalej.
@LadyCaro w jakich jednostkach podajesz ten estradiol? Bo to kluczowe do oceny![]()