Lea2022
Moderator
Bardzo ok, a do wtorku jeszcze urośnieJestem po wizycie.
11dc endo 9mm (nie za małe?)
Transfer we wtorek o 13 blastki 6AA
Transfer nie z embryoglue tylko tym drugim. Utd? Nie mogę sobie przypomnieć nazwy
Trzymamy kciuki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo ok, a do wtorku jeszcze urośnieJestem po wizycie.
11dc endo 9mm (nie za małe?)
Transfer we wtorek o 13 blastki 6AA
Transfer nie z embryoglue tylko tym drugim. Utd? Nie mogę sobie przypomnieć nazwy
To ja mam 2x400 cyclogestu, 4x200 besins + 1x prolutex i jeszcze nie świecęJa dostałam dupka, prolutex i utrogestan (o dziwo z R, coś zaoszczędze
) tak wydaje mi się dużo tego proga
![]()
To pewnie było to mityczne musowanie macicyja mam takie niewiadomo co, wczoraj niewidzialna rączka mi ciągnęła macice w dol pulsacyjnie przez cały dzień, a dziś jajniki bola jak na owulacje![]()
jeżu zapomniałam o tym!!!! To to!!!! ZdecydowanieTo pewnie było to mityczne musowanie macicy![]()
No właśnie u mnie dwóch lekarzy i każdy że te 15 jest ok, przy pierwszej ciąży to chodziłam zestresowana czy na pewno jest to ok, skoro dziewczyny na forum mają więcej, no ale ciążę donosiłam bez problemów w trakcie, teraz jestem na cyklu sztucznym więc liczę, że organizm sam sobie poradziMi przy 15 na sztucznym zwiększyli od razu i powiedzieli, że przynajmniej 20-25, a idealnie, żebyśmy dobrnęli do 30. Jestem dumna z mojego 31,5![]()
Aaaa pięknie napisane!!! Czasem za bardzo piszemy czarne scenariusze, ale takie mamy już głowy![]()
Prawda, ja też mam dla kliniki 2 transferu udane, co z tego że 2 poronione. W statystykach będzie że udany.niby tak, ale póki co z programu nie urodziło się jeszcze żadne dziecko, więc mnie bardziej będzie interesować ile jest żywych urodzeń w ramach progarmu a nie samych ciąż![]()
dokładnie. Więc taka statystyka to też sytatystyka, ale dla mnie bez wartościPrawda, ja też mam dla kliniki 2 transferu udane, co z tego że 2 poronione. W statystykach będzie że udany.