Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęMoim zdaniem bardzo dobrzeGratulacje
![]()
tak, badajDziewczyny, a czy jak wczoraj zaczęłam pakować więcej cyclogestu, dzisiaj też i więcej duphastonu to jutro by był sens zbadać też znowu progesteron czy jeszcze za szybko żeby ewentualnie mógł się podnieść poziom?
co ja bym bez was zrobilatak, badaj
A dzwoniłaś do kliniki? Może serio by Ci zmienili na lepszą formę doustnego…Dziewczyny, a czy jak wczoraj zaczęłam pakować więcej cyclogestu, dzisiaj też i więcej duphastonu to jutro by był sens zbadać też znowu progesteron czy jeszcze za szybko żeby ewentualnie mógł się podnieść poziom?
Dziękuję bardzo@Aileen31 serio?No to w poniedziałek dzwonię do kliniki z chyba z dobrymi wieściami, tam będzie drugie badanie. Aż mam dreszcze, bo nie wierzę, że po jednej próbie i z 1 komórka przetrwala się udało
Trzymam kciuki za Ciebie![]()
Ja tam właśnie szukam koszulki z ananasem na transferJa tak samo już się nie mogę doczekać kolejnej stymulacji, punkcji i może w końcu się doczekam transferu. Już bym chciała wszystko zaczynać a tu jeszcze tyle czasu przede mną![]()
ja w środę 8dc to będziemy podobnie transferowaćBosz dziewczyny ja już chce transferTe wasze bety mnie tak napędzają
W środę w 11 DC mam monitoring zobaczymy
![]()