Aileen31
Fanka BB :)
Uuuu superanckoja w środę 8dc to będziemy podobnie transferować![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uuuu superanckoja w środę 8dc to będziemy podobnie transferować![]()
ta, ale się nie doczekałam odpowiedzi od lekarza. W pn konsultacja to będę wiercić dziurę w brzuchu żeby mi dała coś innegoA dzwoniłaś do kliniki? Może serio by Ci zmienili na lepszą formę doustnego…
U mnie już zakupiona, dziś w primarku kupiłam grube skarpety na grzanie stóp po transferzeJa tam właśnie szukam koszulki z ananasem na transfer![]()
To prawda. Chciałoby się kupić kwas foliowy i zajść do trzeciego cyklu starańOne mówią, że najlepiej 2x w tygodniu i tak chodzę, teraz podnieśli trochę ceny
Można pójść z torbami w pogoni za maluchem...serio
ściskam Kochana, jak się czujesz?ta, ale się nie doczekałam odpowiedzi od lekarza. W pn konsultacja to będę wiercić dziurę w brzuchu żeby mi dała coś innego
Mam to samo! Choć ja czekam na stymulację, nie wiem jak wytrwam do początku listopada. Te bety pozytywne to jakiś nowy powiew nadzieiBosz dziewczyny ja już chce transferTe wasze bety mnie tak napędzają
W środę w 11 DC mam monitoring zobaczymy
![]()
Dobrze, dziękiściskam Kochana, jak się czujesz?
Ja miałam w brzuch.Dziewczyny jak wstrzykiwalyscie Orgalutran? W ulotce jest napisane, że najlepiej w udo. Czy może być w brzuch?