wrobelmm
Fanka BB :)
Fantastyczny wynik16 pęcherzyków na ten moment, od 12 do 7mm póki co. Kontynuuję te same dawki, od jutra dodaję antagonistę, w poniedziałek usg. Wstępnie we wtorek zakończenie stymulacji i w czwartek możliwa punkcja![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fantastyczny wynik16 pęcherzyków na ten moment, od 12 do 7mm póki co. Kontynuuję te same dawki, od jutra dodaję antagonistę, w poniedziałek usg. Wstępnie we wtorek zakończenie stymulacji i w czwartek możliwa punkcja![]()
kolejny kamień spadł z sercaFantastyczny wynik![]()
Też bym chciała mieć możliwość na większą ilość pęcherzyków, bo u mnie jak będę miała choć 4 to będzie cud.Ja póki co mam taką myśl że marzę o tym żeby było tych pęcherzyków dziś na usg tyle, że będę się zastanawiać ile chcemy zapłodnić itpproszę trzymać kciuki za mój pierwszy podglad
![]()
Masz tak niskie amh?Też bym chciała mieć możliwość na większą ilość pęcherzyków, bo u mnie jak będę miała choć 4 to będzie cud.
Aż tak niskie nie jest, bo 0,48, ale na usg mam tylko 2-3 pęcherzyki antralne i kilku lekarzy powiedziało mi, że moja rezerwa jest znacznie mniejsza niż wynik amh.Masz tak niskie amh?
Nie.Hej, jak z waszych doświadczeń- lekarz wystawia L4 na stymulację?