Devin
Moderator
Właśnie, nie stresuj się tymi testami, zrób 2/3 razy betę. Będzie dobrze, miejsce na mamach zajęte dla CiebieTrzymam za to kciukii chyba sobie daruję robienie testów codziennie bo bardziej mnie to stresuje, a w niczym mi nie pomaga
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie, nie stresuj się tymi testami, zrób 2/3 razy betę. Będzie dobrze, miejsce na mamach zajęte dla CiebieTrzymam za to kciukii chyba sobie daruję robienie testów codziennie bo bardziej mnie to stresuje, a w niczym mi nie pomaga
![]()
Daj znać koniecznieKreska chyba ciemnieje, właśnie się zbieram na betę![]()
To i ja może się tam załapie?Właśnie, nie stresuj się tymi testami, zrób 2/3 razy betę. Będzie dobrze, miejsce na mamach zajęte dla Ciebie![]()
Krew pobranaDaj znać koniecznie
Pewnie, czekamyTo i ja może się tam załapie?![]()
No to czekamy.Krew pobrana![]()
To wszystko dla naszego zdrowia, u mnie podobna historia do Twojej. Czekam na okres i zaczynam działać z tą moją jedną śnieżynkąW związku hiperstymulacją, urosło ok. 20 pęcherzyków.
Spodziewałam się, ale cały czas liczyłam, że uda się na świeżym.
A tu znów będzie kolejne czekanie...
Ale grubasek! Suuuuper! Nareszcie!!!Kreska chyba ciemnieje, właśnie się zbieram na betę![]()
i nie ma refundacji. Para może dopłacić jeśli ma wskazanie do badania i na to niczyjej zgody poza genetykiem i lekarzem nie trzeba.Raczej chodzi o to, że posłowie trzeciej drogi nie zgodziliby się na refundację badań zarodków
Ja sobie myślę że z tym badaniem zarodków nie chodzi o względy ideologiczne co bardziej koszty- skoro pieniędzy nie wystarcza na zwykłe procedury (a i tak starają się robić absolutne minimum w ramach refundacji) to badając zarodki na koszt państwa pula wyczerpałaby się po miesiącui nie ma refundacji. Para może dopłacić jeśli ma wskazanie do badania i na to niczyjej zgody poza genetykiem i lekarzem nie trzeba.