annn1
Fanka BB :)
Ja dostałam po 13 dniach, ale przez 10 dni miałam po punkcji progesteron.Dziewczyny ile dni po punkcji dostałyście okres?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostałam po 13 dniach, ale przez 10 dni miałam po punkcji progesteron.Dziewczyny ile dni po punkcji dostałyście okres?
Ja nie mam w ogóle progesteronuJa dostałam po 13 dniach, ale przez 10 dni miałam po punkcji progesteron.
Wśród różnych dopochwowych progesteronów ten mi się najlepiej przyjmował (pomijając Crinone, bo to jest żel, to w ogóle luksus wchłaniania)Która tutaj brała cyclogest?Nigdy nie przyjmowałam żadnych leków dopochwowo, to nie mam doświadczenia. Po zaaplikowaniu trzeba poleżeć? Rozpuszcza się to ładnie?
![]()
Chyba po 8? Bez progesteronu. Ale organizm sobie wyrównał w kolejnym cyklu, który przedłużył o tę samą liczbę dni, o które skrócił się ten z punkcją.Dziewczyny ile dni po punkcji dostałyście okres?
Ja po 9 dniachDziewczyny ile dni po punkcji dostałyście okres?
ok 5 dni poDziewczyny ile dni po punkcji dostałyście okres?
Hej!Hej dziewczyny! Moje pierwsze kroki w życiu na forum, ale żałuję, że nie zajrzałam tu wcześniej.
Zakwalifikowana do programu w czerwcu, po 4 latach starań i pracy jako położna, przyczyna nieznana![]()
22 oocyty pobrane, mamy 6 zarodków - 4 wysokiej jakości, 2 średniej, ale nie są złe
Transfer był 21.08 zarodka 5AA.
No niby wszystko pięknie, ale dzisiaj 6dpt i biel na teście, wiem że wcześnie, ale same rozumiecie. Najlepsze jest to, że na betę muszę iść w dzień pogrzebu ukochanej babci… Już mi chyba osiadły wszystkie moce po tym teście.
I co teraz?Zrobiłam dzisiaj test i wyszły dwie kreski![]()