amusedxxx
Moderator
Dokladnie, czerwcowe mamusie beda mojeNo masz rację też bym tak dobrego podeszław sumie nawet nigdy nie robiłam testu na covida
Czyli otwierasz czerwcowe mamy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie, czerwcowe mamusie beda mojeNo masz rację też bym tak dobrego podeszław sumie nawet nigdy nie robiłam testu na covida
Czyli otwierasz czerwcowe mamy![]()
Ja i po i przed kolejnymA Ciebie kiedy to czeka? Czy już po?
A który dzień jesteś na stymulacji? Nie jakoś na początku?Słuchajcie, potrzebuje wsparcia/ porady. Te 6 pęcherzyków antralnych mnie meeeega zmartwiło wczoraj i zaczynam się zastanawiać, czy czas się zacząć po prostu nastawiać na komórkę dawczyni, czy są jeszcze jakiekolwiek sensowne szanse na to, ze IVF uda się z moją własną komórką? Dodam, ze wyniki w maju miałam nie rewelacyjne, ale tez nie jakies tragiczne, bo amh 1,45 a fsh 7,26.
tak, na samym początku, wczoraj rano miałam badanie 2 dc, a pierwsza dawka leku wczoraj wieczorem.A który dzień jesteś na stymulacji? Nie jakoś na początku?
To jeszcze tutaj nic nie wiadomotak, na samym początku, wczoraj rano miałam badanie 2 dc, a pierwsza dawka leku wczoraj wieczorem.
Kochana, głową do góry! Ja trzy lata temu -ok 10 pęcherzyków, pobrano 8 komórek, 5 było dojrzałych , zaplodnily się 2 a do blastocysty dojrzał jeden zarodek. Jakie było nasze załamanie, że się nie uda. Zbadaliśmy zarodek- zdrowy genetycznie. I ten zarodeczek ma ponad dwa lataSłuchajcie, potrzebuje wsparcia/ porady. Te 6 pęcherzyków antralnych mnie meeeega zmartwiło wczoraj i zaczynam się zastanawiać, czy czas się zacząć po prostu nastawiać na komórkę dawczyni, czy są jeszcze jakiekolwiek sensowne szanse na to, ze IVF uda się z moją własną komórką? Dodam, ze wyniki w maju miałam nie rewelacyjne, ale tez nie jakies tragiczne, bo amh 1,45 a fsh 7,26.
okej, bo wczoraj pytałam o to, czy 6 antralnych = maksymalnie 6 dojrzałych komórek i dostałam odpowiedź, że tak. Czyli jednak tak nie jest? Może się więcej pojawić?To jeszcze tutaj nic nie wiadomoAmh nie jest złe, ja w ogóle nie miałam monitoringu na tym etapie, myślę, że musimy uzbroić się w cierpliwość po prostu
![]()
Ja robię betę 7dptHej dziewczyny! Moje pierwsze kroki w życiu na forum, ale żałuję, że nie zajrzałam tu wcześniej.
Zakwalifikowana do programu w czerwcu, po 4 latach starań i pracy jako położna, przyczyna nieznana![]()
22 oocyty pobrane, mamy 6 zarodków - 4 wysokiej jakości, 2 średniej, ale nie są złe
Transfer był 21.08 zarodka 5AA.
No niby wszystko pięknie, ale dzisiaj 6dpt i biel na teście, wiem że wcześnie, ale same rozumiecie. Najlepsze jest to, że na betę muszę iść w dzień pogrzebu ukochanej babci… Już mi chyba osiadły wszystkie moce po tym teście.
Kurczę rok temu miałam stymulację no ale 2dc to początek.. na pewno się pojawią jajkatak, na samym początku, wczoraj rano miałam badanie 2 dc, a pierwsza dawka leku wczoraj wieczorem.