Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, pierwszy transfer mrozaczka z pierwszej procedury.Pierwsza próba udana? Gratulacje![]()
Jaki piękny widokProszę![]()
Nawet i z accofilem może się niestety nie udaćTeraz Wam zazdroszczę @Motylkowa! i @amusedxxx ze Wy z accofilem od razu, ja co do swojego transferu mam raczej marne nadzieje.
still większa szansa, ze się uda z ;( No zobaczymy, mam nadzieje, ze z tych 5 zarodków przetrwają wszystkie. I mam nadzieję, ze jutro już się będziesz lepiej czułaNawet i z accofilem może się niestety nie udaćja dzisiaj pierwszy zastrzyk robię, boję się że mnie rozłoży już calkowicie
A masz jakieś wskazania do accofilu, a lekarz z jakiegoś powodu nie chce go wprowadzić?still większa szansa, ze się uda z ;( No zobaczymy, mam nadzieje, ze z tych 5 zarodków przetrwają wszystkie. I mam nadzieję, ze jutro już się będziesz lepiej czuła![]()
Tak, transfer miałam we wtorek. DziękujęJaki piękny widokmiałaś we wtorek transfer? Ja już się gubię w czasoprzestrzeni
teraz niech się kropek wgryza mocno, będziesz na nas czekać na mamusiach
![]()
Jeśli lepiej byś się czuła biorąc accofil to ja na Twoim miejscu jeszcze bym leciała do innego immunologa. Albo znając mnie to skorzystałabym z jakiegoś receptomatustill większa szansa, ze się uda z ;( No zobaczymy, mam nadzieje, ze z tych 5 zarodków przetrwają wszystkie. I mam nadzieję, ze jutro już się będziesz lepiej czuła![]()