Nelliel
Fanka BB :)
Infolinia do 13, więc do poniedziałku będę żyła w niewiedzy. Zaraz chyba pójdę do rossmanna po test, żeby rano sprawdzić ewentualnie.zobacz czy nie ma możliwości jakiegoś kontaktu z nimi żeby zweryfikowali wynik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Infolinia do 13, więc do poniedziałku będę żyła w niewiedzy. Zaraz chyba pójdę do rossmanna po test, żeby rano sprawdzić ewentualnie.zobacz czy nie ma możliwości jakiegoś kontaktu z nimi żeby zweryfikowali wynik
bankowo po prostu walnęli się z przecinkiem, ale nawte jak jest 19,20 to superPomożecie zinterpretować, pierwszy raz w życiu robiłam badanie, a w poniedziałek dopiero wizyta.
No tyle stresu mamy i tak, a tu jeszcze takie niespodzianki. Trzymam kciuki zeby to bylo 190!Infolinia do 13, więc do poniedziałku będę żyła w niewiedzy. Zaraz chyba pójdę do rossmanna po test, żeby rano sprawdzić ewentualnie.
Jak będzie 1,92 to ich pozwębankowo po prostu walnęli się z przecinkiem, ale nawte jak jest 19,20 to super![]()
19,2 nawet mnie ucieszyNo tyle stresu mamy i tak, a tu jeszcze takie niespodzianki. Trzymam kciuki zeby to bylo 190!![]()
A poszłaś po test? Beta 20 powinna być widocznaJak będzie 1,92 to ich pozwę![]()
Poszłam, zrobię z samego ranaA poszłaś po test? Beta 20 powinna być widoczna
SuperJa juz po transferzejesteśmy w komplecie.
Ale Ci narobili z tym wynikiem, zadzwoń tam w poniedziałek i zażądaj powtórzenia badania, beta za darmo to na pewno będzie pozytywna betaPoszłam, zrobię z samego rana![]()