Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Wczoraj czyli w 7dpt bylo bialo na tescie. Zrobiłam dzis beta hcg by rozwiac wszelkie wątpliwości, czekam na wynik, jeśli nic nie wykaze, odstawiam leki.@Sunflowerxxx testowałaś jeszcze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj czyli w 7dpt bylo bialo na tescie. Zrobiłam dzis beta hcg by rozwiac wszelkie wątpliwości, czekam na wynik, jeśli nic nie wykaze, odstawiam leki.@Sunflowerxxx testowałaś jeszcze?
Hej nie stresuj się tak ja jutro idę na kontrolę i zobaczymy czy będzie transfer czy nie a tobie życzę powodzeniazajrzałam na pierwszą stronę i zobaczyłam, ze jestem pierwsza w kolejce do transferu i się bardzo zestresowałam![]()
Czuje się jak przed okresem i takie same objawy, boję się cieszyć, bo testy jak testy kawałek papierku mam nadzieję , że to nie testowe i nie będzie jutro negatywnego zaskoczeniawidać widać!!Jak się czujesz?
![]()
Nie odstawiaj jeszcze. Są przypadki że beta ruszyła dopiero w 10 dniu.Wczoraj czyli w 7dpt bylo bialo na tescie. Zrobiłam dzis beta hcg by rozwiac wszelkie wątpliwości, czekam na wynik, jeśli nic nie wykaze, odstawiam leki.
Dostalam wlasnie wynik i Beta wynosi 3,2. Wynik z diagnostyki.Nie odstawiaj jeszcze. Są przypadki że beta ruszyła dopiero w 10 dniu.
Coś się zaczyna dziaćDostalam wlasnie wynik i Beta wynosi 3,2. Wynik z diagnostyki.
Ciaza bylaby od 5,8. Ale coś jednak jest.
Będę musiała powtórzyć.
Oby tak bylo, jak na 8 dzień po transferze to trochę późno, ale jakas szansa jestCoś się zaczyna dziaćdopiero startuje
Cuda się zdarzają trzymam kciuki za powodzenieOby tak bylo, jak na 8 dzień po transferze to trochę późno, ale jakas szansa jest![]()
Oby tak bylo, jak na 8 dzień po transferze to trochę późno, ale jakas szansa jest![]()