Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja trzymałam w lodówceDziewczyny zaczęłam zastrzyki. Nowym lekiem jest dla mnie Menopur. Czy po rozrobieniu trzeba go trzymać w temperaturze pokojowej czy można w lodówce? Sprzeczne informacje znajduję w necie i już sama nie wiem...
I jaką będziesz miała stymulację? Taką samą jak wcześniej czy jakieś zmiany?tzn? W sensie ja czekam po prostu na okres i zaczynam zastrzyki![]()
Ja też trzymam w lodówce. Przed podaniem wyciągam na kilka minNo i przez Ciebie znowu nie wiem gdzie go trzymać haha
Ps. wiedziałam że wrócisz![]()
jedyna zmiana to zamiast ganirelixu mam orgalutran.I jaką będziesz miała stymulację? Taką samą jak wcześniej czy jakieś zmiany?
Ja miałam identyczne leki podczas stymulacji, dziś po południu się dowiem o rezultatach. Ten orgalutran dość bolesny, więc polecam na koniec.jedyna zmiana to zamiast ganirelixu mam orgalutran.
A tak to menopur i rekovelle. Zobaczymy.
znaczy jeżeli to będzie na tej samej zasadzie co poprzednio, to ja miałam menopur i rekovelle wieczorem, a genirelix rano. Więc czeka mnie kłucie się w pracy znów i na parkingach w drodze na moniJa miałam identyczne leki podczas stymulacji, dziś po południu się dowiem o rezultatach. Ten orgalutran dość bolesny, więc polecam na koniec.
Ja miałam akurat wszystkie wieczorem o tej samej porze, polecam nie trzymać orgalutranu w lodówce, bo zimniejszy gorzej się wbija i bardziej boli. On nie wymaga chłodnej temperatury.znaczy jeżeli to będzie na tej samej zasadzie co poprzednio, to ja miałam menopur i rekovelle wieczorem, a genirelix rano. Więc czeka mnie kłucie się w pracy znów i na parkingach w drodze na moninic to. Jakoś dam radę.
Trzymam kciuki za Twoje rezultaty.
Ja mam nadzieję, że teraz będzie więcej tych dojrzałych. Że moja suplementacja coś da.
a robią się po nim siniaki?Ja miałam akurat wszystkie wieczorem o tej samej porze, polecam nie trzymać orgalutranu w lodówce, bo zimniejszy gorzej się wbija i bardziej boli. On nie wymaga chłodnej temperatury.
Ja też bardzo trzymam kciuki za Ciebie, oby tym razem się udało![]()