Jaki wynik oznacz hiperkę?No już trochę grozi hiperka, także niech już się zatrzyma. Zależy ile będę miała teraz, wyniki około 14
Badał ci endometrium?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki wynik oznacz hiperkę?No już trochę grozi hiperka, także niech już się zatrzyma. Zależy ile będę miała teraz, wyniki około 14
1,14 przed tymi dwoma stymulacjami, więc teraz mniejA jakie macie amh?
Nie jest tak, że jakiś konkretny wynik oznacza hiperkeJaki wynik oznacz hiperkę?
Badał ci endometrium?
9:30O której punkcja?
A z dawki zejść nie możesz ? Kurczę ... Oby było po Twojej myśliNo już trochę grozi hiperka, także niech już się zatrzyma. Zależy ile będę miała teraz, wyniki około 14
Działa to na mniej więcej takiej zasadzie, że Ovi dodatkowo podbija hormony zwiększając ryzyko hiperstymulacji, a Gonapeptyl nie podbija, a chyba nawet częściowo hamuje.Nie jest tak, że jakiś konkretny wynik oznacza hiperkeNo ale ten estradiol jeśli będzie pod 4k to po prostu już jest duży i dlatego wtedy biore gonapeptyl, a nie ovi. Jak inaczej on działa, nie wiem, Ale wiem, że właśnie się go bierze przy ryzyku hiperki
Ja już nie biore leków na stymulację, wieczorem mam zastrzyk kończący. To nie jest takie proste, one muszą dojrzeć i dorosnąćA z dawki zejść nie możesz ? Kurczę ... Oby było po Twojej myśli![]()
Okej, rozumiemJa już nie biore leków na stymulację, wieczorem mam zastrzyk kończący. To nie jest takie proste, one muszą dojrzeć i dorosnąć
Do piątku!Okej, rozumiem.
No to aby do jutra do 9:30![]()
![]()
Ja myślałam ,że dzisiaj jest czwartek !!Do piątku!![]()