• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
wtedy masz już z reguły wartość nie pozostawiającą wątpliwości. 6dpt może być za wcześnie, żeby powiedzieć coś konkretnego (może być po prostu za wcześnie). A swoją drogą są kliniki, które chcą wcześniej, słyszałam i o 6 i 8dpt. Ode mnie chcieli 9dpt.
Ja mialam teraz transfer 07.05 i mam bede dla kliniki zrobic 13.05,a druga 15.05. Z tym,ze 06.05 mialm Ovitrell. Czyli pierwsza beta jest po 6 dniach

a to w sumie niecodziennie, bo jak 13.05 będziesz robić bete to ten ovi może jeszcze w becie wyjść
Tak wiem,ale moja Pani Doktor,u ktorej jestemy od września 2025, taka chyba ma zasade. Przy listopadowym transferze tez tak bylo. Podczas rozmowy stwoerdzila,ze jak beta w srode bedzie ok 80 to znaczy,ze jest szansa. Ale ona ma dziwne metody leczenia... ktore nic nie daja... ten transfer jest podyktowany wlasnie tym. Sluzowka ledwo 6 mm, endometrium na nic nie dziala. Mialam scratching nawet. Zobaczymy co z tego bedzie. Chodze tez na akupunkture juz. Lapie sie czego moge. Ale to ostatni zarodek. I ostatni (6) transfer

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry