reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Załączniki

• IMG_0398.jpeg
    IMG_0398.jpeg
    27 KB · Wyświetleń: 146
reklama
To by było na tyle z moich bliźniaków.
I tym akcentem kończę swoją smutną przygodę z ivf.
Dziękuję za wsparcie w tej trudnej drodze.

Nie będę z Wami na bieżąco, ale niezmiennie mocno trzymam kciuki za Was i Wasze kropki.
W szczególności za @Motylkowa! @J_baby @Pierwsze 🥰 @LadyCaro @spoko23 @anela92 @nieznośne_poplątanie @Lily_of_the_valley @sunshine97

Powodzenia dziewczyny!🍀
strasznie, strasznie mi przykro.
Nie podchodzicie więcej, tak?

Nie będę z Wami na bieżąco, ale niezmiennie mocno trzymam kciuki za Was i Wasze kropki.
W szczególności za @Motylkowa! @J_baby @Pierwsze 🥰 @LadyCaro @spoko23 @anela92 @nieznośne_poplątanie @Lily_of_the_valley @sunshine97

Powodzenia dziewczyny!🍀
Bardzo mi przykro, że Ci się nie udało 😔 🫂 Mam nadzieję, że złapiesz trochę oddechu i z czasem ból będzie mniejszy. Życzę Ci spełnienia wszystkich Twoich marzeń - nie tylko tego jednego, które Cię tu przywiodło ❤️ Życie jest zupełnie nieprzewidywalne, na pewno coś dobrego czeka za rogiem.

I dziękuję za miłe słowa ❤️

@Lilli2 życie piszę różne scenariusze i wierzę w to że wcześniej czy później dla każdej z nas uśmiechnie się słońce i miło się zaskoczymy i wkońcu się doczekamy.
Kiedyś napewno to nastąpi ❤️ wierzę w to że tobie też się uda 😘
Daj sobie czas, odpocznij od ivf, starań i wróć ze zdwojoną siłą ✊😘

Dziękuję że o mnie pamiętałaś że nadal walczę 😘

Powodzenia dziewczyny!🍀
Rozumiem Cię, jestem bliska takiej decyzji...Przykro, że taki wysiłek fizyczny i psychiczny nie zawsze daje happy end. Ale zawsze jest jeszcze jakas szansa na naturalny cud kiedy glowa już nie będzie spięta. Mąż mi zawsze powtarza że gdybyśmy normalnie, spontanicznie działali to kto wie czy przez te lata nie wstrzelillibysmy się. Nie umniejszając ivf. Zależy oczywiście co jest przyczyną.. U nas trochę nie wiadomo.
Wszystkiego dobrego @Lilli2

Powodzenia dziewczyny!🍀
Aż mi łezka poleciała jak to czytam🥲
Odpocznij sobie i walcz, dopóki jeszcze masz możliwość refundacji to może warto?😔

reklama

Powodzenia dziewczyny!🍀

Tak bardzo, bardzo mi przykro to czytać. Obyś znalazła swoje szczęście gdziekolwiek by ono nie było. Przytulam i nie do końca wiem co powiedzieć w takiej sytuacji. Postawić kropkę w tej trudnej historii to też wielka odwaga.

Do góry