sunshine97
Fanka BB :)
To był nasz 1 transfer. Nigdy nie byłam w ciąży. Uzyskaliśmy 9 komórek, zgodnie z programem 6 zapłodnili, uzyskaliśmy 3 zarodki - 4aa, 3aa i 3ab(ten ostatni z 6 doby).a to byl pierwszy transfer? Czy macie znaną jakąś przyczynę niepłodności? Przepraszam, nie kojarzę za bardzo
Ja mam haszimoto, io, pcos. Na początku myślałam, że to jest przyczyna ale ogarnęłam się na tyle, że nawet zdarzają mi się własne owulacje i amh 3.5 przed stymulacją. Okres niebolesny, mało obfity. Tylu lekarzy mnie już tam oglądało bez zrostów, polipów, brak przebytych operacji ale tez nigdy nie mialam histeroskopii ani biopsji.
Mąż. Nowotwór jądra, niezłośliwy. Zachowali jądro ale była operacja. Od tamtej pory znacznie mniej plemników, morfologia 1%, defragmentacja 21%. Ruchliwość, żywotność ok.
Immunologia. Z mutacji mam tylko mthfr no i ten nieszczęsny kir aa, mam tylko 1 implantacyjny. Podchodziliśmy na accofilu.
Robiłam ana, cytokiny. Nie wyszedł stan zapalny, zerowy atak na zarodek ale też niska ochrona. Paśnik mówił, że najwazniejsze ze w stosunku tych Il sie wszystko zgadza.