reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dzis 7dpt ale nawet testu nie robiłam już, czuje okres za rogiem.

Zastanawiam się, jak idziecie naturalnym to czekacie aż pęknie czy ovitrelle? Bo mi peka ok 15-17dc, a ovitrelle juz dwa razy dostałam 12dc/13dc (przy endo 8.5mm) i transfer 20dc, zastanawiam się może trzeba by poczekać na naturalne pęknięcie i wtedy może 21/22 transfer...może okno nie to..

reklama

Zastanawiam się, jak idziecie naturalnym to czekacie aż pęknie czy ovitrelle? Bo mi peka ok 15-17dc, a ovitrelle juz dwa razy dostałam 12dc/13dc (przy endo 8.5mm) i transfer 20dc, zastanawiam się może trzeba by poczekać na naturalne pęknięcie i wtedy może 21/22 transfer...może okno nie to..
Ja jak miałam na naturalnym to czekałam aż pęknie.

U mnie był ovitrelle i potem monitoring czy pękło

Dziewczyny, mam wynik biopsji. Nie znam się, ale polipowate endometrium brzmi raczej słabo żeby robić transfer w tym cyklu.

Załączniki

• Screenshot_2025-05-18-07-37-36-32_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-05-18-07-37-36-32_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 92
Moja pierwsza próba in vitro zakończona nie powodzeniem, wczoraj miałam punkcję i okazało się, że żadna moja komórka jajowa jest nie dojrzała i nie doszło do zapłodnienia, czy któraś z Was mają taką sytuację? Czy zmiana leków do stymulacji spowoduje, że następnym razem te komórki będą dojrzałe?

Moja pierwsza próba in vitro zakończona nie powodzeniem, wczoraj miałam punkcję i okazało się, że żadna moja komórka jajowa jest nie dojrzała i nie doszło do zapłodnienia, czy któraś z Was mają taką sytuację? Czy zmiana leków do stymulacji spowoduje, że następnym razem te komórki będą dojrzałe?
ja pierwsza punkcja- 4 pęcherzyki zero komórek. Teraz zmiana leków i mam 10 pęcherzyków we wtorek punkcja. Zobaczymy co z tego będzie.

Może za wcześnie punkcja zrobiona skoro wszystkie niedojrzałe 🤔

ja pierwsza punkcja- 4 pęcherzyki zero komórek. Teraz zmiana leków i mam 10 pęcherzyków we wtorek punkcja. Zobaczymy co z tego będzie.
Ja miałam 5 pecherzów, wszystkie z komórkami, ale niestety nie dojrzałymi.
Jakie leki brałaś do stymulacji?
Ja teraz miałam ovealap, rekovelle i orgalutran. Potem przed punkcją 36 godzin zivafert

reklama
Do góry