spoko23
Fanka BB :)
podziwiam silną wolęGrzecznie czekam do poniedziałkuaczkolwiek testy leżą i czekają
natomiast boję się trochę robić ze względu na to że u nas był transferowy 3 dniowego zarodka więc tak czy inaczej może nie wyjść
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
podziwiam silną wolęGrzecznie czekam do poniedziałkuaczkolwiek testy leżą i czekają
natomiast boję się trochę robić ze względu na to że u nas był transferowy 3 dniowego zarodka więc tak czy inaczej może nie wyjść
![]()
A jak się czujesz? Czujesz się jakoś inaczej? Ja z jednej strony tak, a z drugiej nie - chociaż pewnie brzmi to absurdalnieZ jednej strony kusza ale z drugiej wiem że za wcześniej żeby to była blaszka 5 dniowa to już pewnie bym nie wytrzymała![]()
Lepiej poczekać niż później myślećGrzecznie czekam do poniedziałkuaczkolwiek testy leżą i czekają
![]()
Dlatego, ze w 1 procedurze mialam 3 transfery z beta 0 i to jest dla zwiększenia szansy. Nie jest to refundowane, ale koszt to tylko 150 zl.A z jakiego powodu masz mieć wlew?
Dokładnie i tak podchodzę do tego z dystansem że może być różnie no bo jeden transfer 3 dniowego zarodka nam nie wyszedł już więc gdzieś to z tylu głowy siedzi dlatego już wolę zaczekać do poniedziałkuLepiej poczekać niż później myśleć![]()
Ja to mam milion odczuć na minutęA jak się czujesz? Czujesz się jakoś inaczej? Ja z jednej strony tak, a z drugiej nie - chociaż pewnie brzmi to absurdalnie![]()
ja to mam milion odczuć na minutęA jak się czujesz? Czujesz się jakoś inaczej? Ja z jednej strony tak, a z drugiej nie - chociaż pewnie brzmi to absurdalnie![]()
To mam podobnieJa to mam milion odczuć na minutę
ja to mam milion odczuć na minutęale staram się studzić głowę że to wina progesteronu
u mnie pojawiały się bóle jak na okres chwilowe ale coś tam się pojawiało i piersi mi się tkliwe strasznie zrobiły ale też staram się to tłumaczyć progesteronem i momentami dużo śluzu ze wkładka przemaka aż mam wrażenie że popuściłam
ale u mnie progesteron 70,8 wyszedł bez porannej dawki luteiny i besins więc pewnie on jest winowajcą tego wszystkiego
![]()
A spokojniejsza to i ja dużo jestem to muszę przyznać czuję się jakbym miała taki lajcik to wszystkiego zero nerwu jakiegokolwiek aż dziwnieTo mam podobnieAle widzę tez pozytywy, mniej mi się przetłuszcza cera i włosy i ogólnie jestem bardziej spokojna, to bym akurat chętnie zatrzymała
![]()
Ale za to każdy ból brzucha jak na okres odrazu pojawiała mi się myśl ze nic z tegoTo mam podobnieAle widzę tez pozytywy, mniej mi się przetłuszcza cera i włosy i ogólnie jestem bardziej spokojna, to bym akurat chętnie zatrzymała
![]()