reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny ja się ostatnio nie przyznałam ale przystąpiłam do drugiej procedury i w poniedziałek mieliśmy transfer blastki 4.1.1.
Dzisiaj jest 5dpt na testach (facelle ) wydaje mi się że widzę cień ale podskoczyłam rano na bete i teraz otrzymałam wynik i beta ujemna 😪 podłamałam się.
Czy jest jeszcze jakaś szansa ?

reklama
Dziewczyny ja się ostatnio nie przyznałam ale przystąpiłam do drugiej procedury i w poniedziałek mieliśmy transfer blastki 4.1.1.
Dzisiaj jest 5dpt na testach (facelle ) wydaje mi się że widzę cień ale podskoczyłam rano na bete i teraz otrzymałam wynik i beta ujemna 😪 podłamałam się.

Ja myślę, że 5 dpt to jest za wcześnie na betę. Naprawdę, ja rozumiem, że każda z nas chciałaby znać wynik już następnego dnia po transferze, ale no naprawdę nie bez przyczyny lekarze każą badać betę 10-12 dpt... Daj sobie jeszcze czas... Proszę... Nie podłamuj się... Jeszcze jest wcześnie... Nie chcę mówić, że na pewno będzie dobrze itp, bo nikt z nas nie wie jak będzie, ale jeszcze się nie załamuj tylko odczekaj do odpowiedniego momentu...

A jak ta beta, mniejsza niż 0,2? Może jeszcze ruszyć, zrób jutro. Według mnie jak 7dpt nic nie ma to już się nie pojawi. Trzymam kciuki ❤️

Kurcze. Za testuj jutro koniecznie. Wierze, że jednak coś tam się zadziało. Miałyśmy być razem na majowych, może na lipcowych nam się uda... 🥺
Sama nie wiem . Zrobiłam teraz pinka widzę cień ale czy to już na tym etapie nie powinno być bardziej widoczne.?
Wydaje mi się że nic z tego znowu😞

Załączniki

• 20251116_061807.jpg
    20251116_061807.jpg
    763,3 KB · Wyświetleń: 99
  • 20251116_061941.jpg
    20251116_061941.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 99
  • 20251116_062021.jpg
    20251116_062021.jpg
    639,2 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Sama nie wiem . Zrobiłam teraz pinka widzę cień ale czy to już na tym etapie nie powinno być bardziej widoczne.?
Wydaje mi się że nic z tego znowu😞
Widzę cień na ostatnim. Czy wczoraj też robiłaś Pinka? Bo jeśli tak, a beta ujemna, może jakaś felerna partia? :(
Jest 6dpt, według mnie jeśli coś ma być, to już powinno zacząć się pojawiać, jeśli ten cień jest prawilny, to jutro powinien być bardziej widoczny. Dla mnie jest jeszcze szansa, bo jednak ja widzę ten cień, @Devin też miała malutka betę 6dpt. U mnie 6 dpt była zaledwie 17. Więc no trzeba czekać :( ale nadzieja jeszcze jest.
(I mówię to ja, gdzie jak nie ma nadziei, to ja nie będę mydlić oczu i trzymać kciuków)

Do góry