• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Melapola jak często robiłaś usg i ktg od powiedzmy Twojego 20 tygodnia ciąży?
Ja calą ciaze co 2 tygodnie mialam usg a ktg pierwsze w 31 tyg jak sie okazalo ze dzidzia nie chce rosnac i mialam zwykle 2x w tygodniu. Od 34 tyg ktg robiłam w domu 2x dziennie i dzieki temu ze zadzwonili z telemedycyny ze jest nieprawidłowo pojechalam do szpitala i 2 dni pozniej wyjeli Anie

Ostatnia edycja:
Kaja356 - Masz na myśli grubosc endometrium tuz przed transferem? Optymalnie jesli ma co najmniej ok 10mm. Albo wiecej ale tez nie moze byc za grube bo juz ponad 15mm jest nieprawidlowe i może (choc nie musi) swiadczyc o nowotworze.
W mojej klinice gdy raz nie uroslo wiecej niz 7,5mm to odwolali transfer.

Kaja356 - Masz na myśli grubosc endometrium tuz przed transferem? Optymalnie jesli ma co najmniej ok 10mm. Albo wiecej ale tez nie moze byc za grube bo juz ponad 15mm jest nieprawidlowe i może (choc nie musi) swiadczyc o nowotworze.
No nie wiem , ja miałam 17 mm do transferu który się udał
Co prawda ciąża zatrzymana w 12 tc
Ale miałam później dwa transfery w okolicach 10 mm i bez rezultatu

reklama
Mam na myśli dzień po owulacji bo lekarz stwierdził że słabiutkie jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry