• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

in vitro z komórką dawczyni

Ale piękna fotka! 🥰🥰🥰 Cieszę się, że wszystko u Was w porządku!!! 🥰
Dziękuję też za cenne informacje… w ogóle się w tych sprawach nie wyznaje, nawet nie wiem czy u mnie jest taka poradnia. 😳
btw. ja jestem parę minut po wizycie. Jest fasolka, wszystko wygląda dobrze. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. 🥰😁🎉
Brawo dla was.
A jeśli chodzi o informacje to dopiero mnie lekarze oświecają o co chodzi.
Dziś jadę na Żelazną w Warszawie. Żeczywiście na Cito to na Cito. Wczoraj dzwoniłam i dziś wizyta.
Zobaczę co tam wymyślą. Tym razem zabrałam wszystkie badania jakie mam obecnie aktualne.

Wizyta przed 18.00

reklama
Brawo dla was.
A jeśli chodzi o informacje to dopiero mnie lekarze oświecają o co chodzi.
Dziś jadę na Żelazną w Warszawie. Żeczywiście na Cito to na Cito. Wczoraj dzwoniłam i dziś wizyta.
Zobaczę co tam wymyślą. Tym razem zabrałam wszystkie badania jakie mam obecnie aktualne.

Wizyta przed 18.00
Hi, jak po wizycie? Sporo się u Ciebie dzieje. 😁 Ja na wizycie zapytałam lekarza, czy powinnam teraz pomyśleć o jakichś badaniach, etc. to powiedział że nic, tylko po 10 tc. „zrobimy badania genetyczne”. Wygląda na to, że mój przypadek nie wymaga np. USG piersi, etc. 🤦🏼‍♀️😂

Hi, jak po wizycie? Sporo się u Ciebie dzieje. 😁 Ja na wizycie zapytałam lekarza, czy powinnam teraz pomyśleć o jakichś badaniach, etc. to powiedział że nic, tylko po 10 tc. „zrobimy badania genetyczne”. Wygląda na to, że mój przypadek nie wymaga np. USG piersi, etc. 🤦🏼‍♀️😂
Na wizycie omówiliśmy moją sytuację i obejrzał wyniki badań jakie udało mi się zebrać na ten moment. Poinformował że jak nic się wcześniej nie wydarzy to cesarka 37-38 tydzień ciąży. Więc jeszcze w tym roku na święta Bożego Narodzenia.
Dał skierowania na prenatalne (na miejscu umówiłam na 1 lipca pobranie krwi a 3 lipca USG i wyniki na tej wizycie). Dostałam skierowanie na pakiet badań z krwi i moczu na I trymestr. Położne założyły kartę ciąży.
Kazał brać zwolnienia lekarskie do końca ciąży.

Na wizycie omówiliśmy moją sytuację i obejrzał wyniki badań jakie udało mi się zebrać na ten moment. Poinformował że jak nic się wcześniej nie wydarzy to cesarka 37-38 tydzień ciąży. Więc jeszcze w tym roku na święta Bożego Narodzenia.
Dał skierowania na prenatalne (na miejscu umówiłam na 1 lipca pobranie krwi a 3 lipca USG i wyniki na tej wizycie). Dostałam skierowanie na pakiet badań z krwi i moczu na I trymestr. Położne założyły kartę ciąży.
Kazał brać zwolnienia lekarskie do końca ciąży.
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z przychodni. Wszystko w jednym miejscu. W jednym gabinecie lekarz z USG a w drugim położne i od razu pobierają krew, cytologia itp.
Wszyscy bardzo mili. Mega
Szpital w razie czego też na miejscu.

Jak byłam wcześniej w ciąży i u lekarza ustaliliśmy plan cesarki itp a jak pojechałam do szpitala jak mi kazał to mnie wyśmiali i powiedzieli że to mie koncert życzeń i czas pokaże co kiedy zrobią. A przychodnia też nfz jak szpital.

Tylko tutaj najgorsze dojazdy, korki w Warszawie i parkowanie słabe bo nie ma za bardzo gdzie.

Super ze tak dobrze trafilas! A jak sie czujesz? Jakieś zachcianki? Jà pamietam ze w ciązy uzywalam takiej darmowej aplikacji Ciąża + i wpisywalam wymiary CRL i inne i wyświetlalo fajne porównania fasolki do coraz większych zwierzaków:)

@kataryna83 jestem pod wrażeniem! Ja dla porównania na pierwszym USG usłyszałam tylko, że wszystko ok, prawidłowa ciąża, 6 tydzień. 😂 Taki rozmowny ten nasz lekarz.
Dlatego pytam o wszystko bo dokumentnie nie mam pojęcia o czym i kiedy powinnam pomyśleć. Nie wiem czy powinnam już szukać jakiegoś lekarza lokalnie, bo nie chciałabym czegoś przegapić, tym bardziej że to moja pierwsza ciąża. 🫣
Będzie Santa Baby!!! 🥰😁 Fantastycznie! Cieszę się, że wszystko u Was ok. Fajnie też, że trafiłaś do jakiegoś normalnego lekarza i ogarniętego personelu. Z tym, tak jak piszesz, bywa różnie. 😐

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry