kataryna83
Fanka BB :)
U mnie objawy atakują ze wszystkich stron. MasakraI jak tam u Was Mamuśki? Rośniecie? Jakies zachcianki?
Odliczam do zakończenia I trymestru.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie objawy atakują ze wszystkich stron. MasakraI jak tam u Was Mamuśki? Rośniecie? Jakies zachcianki?
Ja ciągle mam na coś ochotę i mam ogromny apetyt.I jak tam u Was Mamuśki? Rośniecie? Jakies zachcianki?
Senność i brak sił to z podwyższonych hormonów ciążowych. Standardowy objawJa ciągle mam na coś ochotę i mam ogromny apetyt.Poza tym cały czas chce mi się spać i czuję mega zmęczenie. Dzisiaj robiłam badanie krwi dla endokrynologa i wyszło mi kilka zwartości poza normą. Być może stąd to zmęczenie. We środę może dowiem się coś więcej.
A jak u reszty dziewczyn?![]()
I jak sytuacja???Trochę się odbiło . 554 dziś . Dobrze trzymałaś te kciuki. Dziękuję
w pon było 2175 . Na kolejną idę w piątek. Wizyta we wtorek. u innej pani doktor bo mój lekarz ma urlop. Ale ona mi kiedyś robiła transfer i jest ok.I jak sytuacja???
Koniecznie daj znać! …trzymam kciuki za jutro!w pon było 2175 . Na kolejną idę w piątek. Wizyta we wtorek. u innej pani doktor bo mój lekarz ma urlop. Ale ona mi kiedyś robiła transfer i jest ok.
Koniecznie daj znać! …trzymam kciuki za jutro!Beta
beta 5615 ale w osadzie moczu 128,20 erytrocytów. Brzuszek mnie boli tak przedokresowo. Wzięłam nospe…Koniecznie daj znać! …trzymam kciuki za jutro!![]()
24 chyba. 11.05 był transferA ktory to dpt juz?
Trzymamy kciuki z calej sily i czekamy na USG!24 chyba. 11.05 był transfer