No i kicha. KrwawienieTrzymamy kciuki z calej sily i czekamy na USG!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i kicha. KrwawienieTrzymamy kciuki z calej sily i czekamy na USG!
Nie denerwuj się bo stres zabiera progesteron! Nie odstawiłaś przypadkiem jakiegoś leku? Mi lekarz odstawił ptolutex za wcześnie i też było plamienie.No i kicha. Krwawieniei dalej ból brzucha. USG niby widać zarodek i bicie serca , ale wydaje się lekko za wolne. Kontrola za dwa dni. Pewnie nie będzie już co zbierać
![]()
Winwin ja miałam tylko cyclogest i duphaston i sugerowałam w zasadzie dziś p. Doktor czy nie dodać progesteronu inną drogą bo przy takich krwawieniach chyba cyclogest słabo się wchłania, ale zwiększyła mi tylko dawkę magnezuNie denerwuj się bo stres zabiera progesteron! Nie odstawiłaś przypadkiem jakiegoś leku? Mi lekarz odstawił ptolutex za wcześnie i też było plamienie.
Eee. NieeeNo i kicha. Krwawieniei dalej ból brzucha. USG niby widać zarodek i bicie serca , ale wydaje się lekko za wolne. Kontrola za dwa dni. Pewnie nie będzie już co zbierać
![]()
Moim zdaniem to jest poronienie. Dużo krwi silny ból brzucha. Krwiaka na USG nie było widać, który ewentualnie mógłby tłumaczyć tak duże krwawienie. Lekarka ewidentnie przyjęła pozycje wyczekująca.Pojadę jeszcze jutro na SOR na Polną. UffKrwawienie duze czy raczej plamisz? Skoro widac serducho to nie mozna sie poddawac! Zagniezdza sie!
Rozumiem, jeśli faktycznie tak jest to bardzo mi przykro i mam nadzieję że się tym nie zniechęcisz. Twój organizm ma zdolnosc do zagnieżdżenia zarodka a to juz mega duzo.Moim zdaniem to jest poronienie. Dużo krwi silny ból brzucha. Krwiaka na USG nie było widać, który ewentualnie mógłby tłumaczyć tak duże krwawienie. Lekarka ewidentnie przyjęła pozycje wyczekująca.Pojadę jeszcze jutro na SOR na Polną. Uff
Ehhh No mam nadzieję że to nie toMoim zdaniem to jest poronienie. Dużo krwi silny ból brzucha. Krwiaka na USG nie było widać, który ewentualnie mógłby tłumaczyć tak duże krwawienie. Lekarka ewidentnie przyjęła pozycje wyczekująca.Pojadę jeszcze jutro na SOR na Polną. Uff
Ewidentnie beta rośnie tylko po wcześniejszym antybiotyku ale z tym też jest problem, bo na penicylinę i doksycykline jestem uczulona. Zapisał ostatnio levoxe po 10 dniach odstawiona bo miałam zapalenie ścięgna od tego i takie jakby mrowienie porażenie rąk. Powtórzę jeszcze tę biopsję endometrium. I zauważyłam że dziewczyny z tą mutacją pai 1 dostają czasem i heparynę i Acard jednocześnie. Mi zapisali tylko heparynę .Rozumiem, jeśli faktycznie tak jest to bardzo mi przykro i mam nadzieję że się tym nie zniechęcisz. Twój organizm ma zdolnosc do zagnieżdżenia zarodka a to juz mega duzo.
Lekarz mi poradził zwiększyć ilość magnezuEhhh No mam nadzieję że to nie toswoją drogą czujesz pewnie. Ja czułam że to od niskiego progesteronu i sama sobie zwiększyłam. Od razu plamienie ustało. Wiem że czasami są krwawienia nie wiadomo skąd. A nie masz telefonu do lekarza? Daj znać jutro.