• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

in vitro z komórką dawczyni

Kataryna 83 Ty się nie martw! Nie rozmyślił się tylko przestraszył zmian. Jedna ginekolog do mnie żartowała że faceci nigdy nie sa gotowi na dziecko. Wczoraj w nocy siedzę na tym SOR , wszystkie laski z facetami . Tylko ja sama. Spał w chacie na pietrze, nawet się nie obudził jak wyjechałam w nocy więc się nie licytujmy 🤩
Ale spał bo go nie obudziłaś czy nie chciał jechać?

Mój mąż raz ze mną pojechał i tylko dlatego że ja nie nadawałam się do jazdy przez potworne zawroty i osłabienie (120 km do lekarza) i nasz kolega jak mnie rano spotkał i powiedziałam że zaraz do Warszawy jadę to mu napisał tylko że jak nie chce to sam mnie zawiezie.
I niestety na tej wizycie nie było USG I mąż nie widział kropeczka.

Teraz też nie chce jeździć ( Mam wizytę pojutrze, za tydzień, 1 i 3 lipca) to może na tą ostatnią pojedzie.

Masakra- nie wytrzymam z jego zachowaniem już. To jest okropnie dołujące.

reklama
Ale spał bo go nie obudziłaś czy nie chciał jechać?

Mój mąż raz ze mną pojechał i tylko dlatego że ja nie nadawałam się do jazdy przez potworne zawroty i osłabienie (120 km do lekarza) i nasz kolega jak mnie rano spotkał i powiedziałam że zaraz do Warszawy jadę to mu napisał tylko że jak nie chce to sam mnie zawiezie.
I niestety na tej wizycie nie było USG I mąż nie widział kropeczka.

Teraz też nie chce jeździć ( Mam wizytę pojutrze, za tydzień, 1 i 3 lipca) to może na tą ostatnią pojedzie.

Masakra- nie wytrzymam z jego zachowaniem już. To jest okropnie dołujące.
Nie budzilam go , ale w innych okolicznościach to komary go budzą a tu nie słyszał jak sie ciskam po chacie🤔 Zawsze masz tak daleko na te wizyty?

Nie budzilam go , ale w innych okolicznościach to komary go budzą a tu nie słyszał jak sie ciskam po chacie🤔 Zawsze masz tak daleko na te wizyty?
Mieszkam Siedlce a klinika i lekarz prowadzący w Warszawie.
W moim mieście byłam na jednej wizycie żeby przed cesarką gdzieś zapoznać lekarzy i żeby mieć blisko to powiedział że to ciąża wysokiego ryzyka i u nas nie mają takich warunków i specjalistów no i neonatologiczny na żelaznej jest o wiele lepszy w razie czego to będę z maluszkiem razem a nie osobno jak jest u nas zazwyczaj- jak coś nie tak to dziecko odwożą do Warszawy.

Dziewczyny, nie wiem co z tymi współczesnymi Panami jest nie tak, ale coraz częściej czytam o takich akcjach. 🤦🏼‍♀️ WTF?! Duże dzieci i zero odpowiedzialności. Mnie też coraz częściej dopadają myśli, jak to będzie jak maleństwo się pojawi… tatuś na kanapie a ja zapieprzajaca na wysokości lamperii, bo wszystko na to wskazuje. 🤦🏼‍♀️

Dziewczyny, nie wiem co z tymi współczesnymi Panami jest nie tak, ale coraz częściej czytam o takich akcjach. 🤦🏼‍♀️ WTF?! Duże dzieci i zero odpowiedzialności. Mnie też coraz częściej dopadają myśli, jak to będzie jak maleństwo się pojawi… tatuś na kanapie a ja zapieprzajaca na wysokości lamperii, bo wszystko na to wskazuje. 🤦🏼‍♀️
Wy nie myślcie tyle… na progesteronie to cały świat jest inny :)))

Ja przez te kilka lat staran i brania hormonow a potem w ciazy to naprawdę miałam uczucie strasznego oglupienia :) myslenie sprawialo mi problemy. Ale to fakt, że faceci to inny gatunek. Gdyby oni mieli przechodzić przez to co my to ludzkość by wyginęła..
Nic dodać, nic ująć… już widzę, jakby mój miał się faszerować taką stertą proszków 🤦🏼‍♀️

Niestety w moim przypadku to nie progesteron 😐🤨🤔
Niestety chyba wiem o czym piszesz… mam w bliskiej rodzinie podobny przypadek. Brak słów. 🥺

Hi dziewczyny, my jesteśmy po wizycie. Wszystko wygląda dobrze. W 37 dpt. beta 117612, prog >40, więc chyba ok.
Pytanie do dziewczyn, które robiły NIFTY… gdzie robiłyście i ile płaciłyście? W mojej klinice, w zależności od pakietu 2,000-2,600. 🤔

reklama
Hi dziewczyny, my jesteśmy po wizycie. Wszystko wygląda dobrze. W 37 dpt. beta 117612, prog >40, więc chyba ok.
Pytanie do dziewczyn, które robiły NIFTY… gdzie robiłyście i ile płaciłyście? W mojej klinice, w zależności od pakietu 2,000-2,600. 🤔
Super, ja taką bete mialam dopiero w 58 dpt ale oczywiscie na tym etapie juz nie ma sensu jej sprawdzac, wazne jest usg :) ja jednak bylam zbyt ciekawska😆😆 kolezanka z testow robila w poniedziałek SANCO, w diagnostyce za 1890zl. Bedzie zdrowy chlopak, wynik po 3 dniach :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry