• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Ja dzisiaj po kolejnej wizycie (na NFZ). Miałam taki strach że już przed drzwiami zastanawiałam się czy potrzebnie tam wchodzę i prawie zwiałam. Tylko dlatego że głupio było mi powiedzieć że tylko po skieriwania.

Lekarz super, od razu powiedziałam o co chodzi bez wymyślania. Sprawdził okruszka- posłuchaliśmy serduszka i wszystko wyjaśnił.

Dostałam skierowanie na CITO do poradni prowadzenia ciąży wysokiego ryzyka i powiedział że zgodnie z przepisami muszą mnie przyjąć do 7 dni.

Dlatego jutro po południu wizyta w Warszawie na Żelaznej.

I jeszcze fotka maluszka😊🥰

Załączniki

• 20260526_113024.jpg
    20260526_113024.jpg
    694,9 KB · Wyświetleń: 17
Mój lekarz ma osobowość wyluzowanego Indianina. Powiedział że cyclogest i duphaston nie są wykrywane w krwi i nie trzeba nic dokładać. A beta dziś 273
Podobno niektóre rzeczywiście nie wychodzą z krwi. Z tego co się orientuję, to globulki nie wychodzą. Mnie chyba właśnie z tego powodu nie zalecali sprawdzanie proga wcześniej, tylko dopiero 16 dpt.

reklama
Ja dzisiaj po kolejnej wizycie (na NFZ). Miałam taki strach że już przed drzwiami zastanawiałam się czy potrzebnie tam wchodzę i prawie zwiałam. Tylko dlatego że głupio było mi powiedzieć że tylko po skieriwania.

Lekarz super, od razu powiedziałam o co chodzi bez wymyślania. Sprawdził okruszka- posłuchaliśmy serduszka i wszystko wyjaśnił.

Dostałam skierowanie na CITO do poradni prowadzenia ciąży wysokiego ryzyka i powiedział że zgodnie z przepisami muszą mnie przyjąć do 7 dni.

Dlatego jutro po południu wizyta w Warszawie na Żelaznej.

I jeszcze fotka maluszka😊🥰
Ale piękna fotka! 🥰🥰🥰 Cieszę się, że wszystko u Was w porządku!!! 🥰
Dziękuję też za cenne informacje… w ogóle się w tych sprawach nie wyznaje, nawet nie wiem czy u mnie jest taka poradnia. 😳
btw. ja jestem parę minut po wizycie. Jest fasolka, wszystko wygląda dobrze. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. 🥰😁🎉

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry