• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

in vitro z komórką dawczyni

Hi dziewczyny, melduję że jesteśmy po PAPPa i NIFTY… wszystko ok, ryzyka niskie. ☺️
Poza tym pracuje i rosnę. Zastanawiam się kiedy powinnam pomyśleć o L4… nie chce chodzić do biura z brzuchem. Poza tym powoli brakuje mi ciuchów, wszystko jest już na mnie wąskie. 🫣 A jak Wy sobie radzicie?

reklama
Hi dziewczyny, melduję że jesteśmy po PAPPa i NIFTY… wszystko ok, ryzyka niskie. ☺️
Poza tym pracuje i rosnę. Zastanawiam się kiedy powinnam pomyśleć o L4… nie chce chodzić do biura z brzuchem. Poza tym powoli brakuje mi ciuchów, wszystko jest już na mnie wąskie. 🫣 A jak Wy sobie radzicie?
Ja teraz 15-ty tydzień i noszę już spodnie ciążowe. Jest mi w nich mega wygodnie. Bo wcześniej bolał brzuch jak musiałam się dopiąć.
W tej ciąży szybko pokazał się brzuszek bo w 3 miesiącu był dość zauważalny, ale to dlatego że to moje piąte dziecko a ja jestem już po 40-tce. Mięśnie brzucha i macicy są już wypracowane- takmówi wujek Google 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry