reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
od Madzia pl:
Oliwia jest już z nami. Wazy 3350 i 53 cm . Akcja była szybka- 8.15 w szpitalu; 8.35 Oliwia się urodziła.
Gratuluję
szybko poszło- poród ekspresowy
Oliwia jest już z nami. Wazy 3350 i 53 cm . Akcja była szybka- 8.15 w szpitalu; 8.35 Oliwia się urodziła.
Gratuluję

C
Cleo1981
Gość
od Madzia pl:
Gratulujęszybko poszło- poród ekspresowy
![]()

Madzia gratulacje!!!
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
od Madzia pl:
![]()
Ooo, to tak jak u Royanny:-):-)..20 minut i po wszystkim:-):-)
Gratulacje Madzia!!:-)
od Madzia pl:
![]()
Gratuluję i córeczki i szybkiego porodu!
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczyny mam zaszczyt oznajmic Wam ze nasza Katrenki urodzila! Jestem pelna podziwu jej wytrwalosci i sily!
"Dzis o 2:53 w nocy przez porod posladkowy urodzila sie Amelka. Wazy 4,150kg i ma 52 cm wzrostu."
"Dzis o 2:53 w nocy przez porod posladkowy urodzila sie Amelka. Wazy 4,150kg i ma 52 cm wzrostu."
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dziewczyny mam zaszczyt oznajmic Wam ze nasza Katrenki urodzila! Jestem pelna podziwu jej wytrwalosci i sily!
Oj, to się biedna wymęczyła!!!
Gratulacje Katrenki!!!!
reklama