Kasiulka128
Fanka BB :)
Też jestem ciekawa czy miałaś jakieś objawy. Ja mam od soboty taki dziwny ciągnący ból od jajnika 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jedyne co czuje to jajniki, dzisiaj jak wstałam chciałam się przeciągnąć i pociągnął mnie jajnik więc wstałam i 10min później byłam w laboratoriumTeż jestem ciekawa czy miałaś jakieś objawy. Ja mam od soboty taki dziwny ciągnący ból od jajnika![]()
Będzie dobrze. Przede wszystkim trzeba myśleć pozytywnie. Choć współczujęTak poronilam rok temu, ciąża zatrzymana w 5 czy 6 tyg...
Aktualnie nie miałam objawow, zero zawrotów głowy, zero mdłości, jajniki mnie kluja ale to już od owulacji je czuje. Teraz tak myślę że wczoraj pochłonęłam całego ostrego hamburgera z frytkami a to nie jest u mnie normalne... ale tak ogólnie to nic mi nie jest. Rok temu miałam zawroty głowy, często sikalam, ciągle spalam, bolała mnie głowa i masowo jadłam żelki więc tym razem też byłam nastawiona na porażkę a tu niespodzianka
Teraz na pewno wszystko będzie dobrze, musi być dobrze, nam też przecież kiedyś musi się udać, a Ty w pełni zasłużyłaś na zdrową i spokojną ciążeTak poronilam rok temu, ciąża zatrzymana w 5 czy 6 tyg...
Aktualnie nie miałam objawow, zero zawrotów głowy, zero mdłości, jajniki mnie kluja ale to już od owulacji je czuje. Teraz tak myślę że wczoraj pochłonęłam całego ostrego hamburgera z frytkami a to nie jest u mnie normalne... ale tak ogólnie to nic mi nie jest. Rok temu miałam zawroty głowy, często sikalam, ciągle spalam, bolała mnie głowa i masowo jadłam żelki więc tym razem też byłam nastawiona na porażkę a tu niespodzianka
Około to jest jakiś cień nadziei dla mnieJedyne co czuje to jajniki, dzisiaj jak wstałam chciałam się przeciągnąć i pociągnął mnie jajnik więc wstałam i 10min później byłam w laboratorium![]()
Dla każdej z was jest cień nadziejiOkoło to jest jakiś cień nadziei dla mnie![]()