Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Coś tam czasami zaboli coś zaciągnie, właśnie obudziłam się z drzemki ale wydaje mi się, że w dalszym ciągu za dobrzeA jak się czujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Coś tam czasami zaboli coś zaciągnie, właśnie obudziłam się z drzemki ale wydaje mi się, że w dalszym ciągu za dobrzeA jak się czujesz?
Od bety stres się zaczyna a później już leci cały czasJa jutro o 7 rano Beta .
Mysle ze już się wchłonął i nie ma po nim sladuMam nadzieję, że już usłyszę bicie serduszka i lekarz potwierdzi, że wszystko się prawidłowo rozwija a co najważniejsze mam nadzieję, że krwiaczek się wchlona![]()
Jestem szczęściara bez dolegliwości i jużCoś tam czasami zaboli coś zaciągnie, właśnie obudziłam się z drzemki ale wydaje mi się, że w dalszym ciągu za dobrzejak lekarz powie, że wszystko jest w porządku to naprawdę będę w dużym szoku
![]()
Ja w pierwszej ciazy miałam stresa co usg ale najbardziej przy prenatalnych i połówkowychJa chyba dopiero po prenatalnych się trochę uspokoje ale to też jest wątpliwe![]()
Mówił Ci już lekarz coś o badaniach prenatalnych?Ja chyba dopiero po prenatalnych się trochę uspokoje ale to też jest wątpliwe![]()
Jeszcze nie, teraz jak będę miała usg to będzie 6+5 później pewnie koło 9 tyg i zakładam że wtedy będzie mowa o prenatalnych. Nie wiesz czy Wdowiak robi ?Mówił Ci już lekarz coś o badaniach prenatalnych?