Natalija_26
Zaangażowana w BB
Ja dzień po inseminacji miałam biały jak mleko i do dziś się utrzymuje jest go sporo.Dziewczyny, mialyscie może brązowy śluz po iui ???? Taki plodny mocno z domieszką brązu??? Czy to normalne ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzień po inseminacji miałam biały jak mleko i do dziś się utrzymuje jest go sporo.Dziewczyny, mialyscie może brązowy śluz po iui ???? Taki plodny mocno z domieszką brązu??? Czy to normalne ?
U nas też było podane około 30mln z ruchem postępowym 100%Dziewczynki lepszej pory trafić nie mogliśmy, pecherzyk pękał widzialam na usg, oby miał śliczna i silna komórkę ,24 mm. Po przygotowaniu plemnikow zostało 30mln najsilniejszych z 90% ruchem postępowym, zdaniem Pani Doktor rewelacyjny wynik. Mąż się postarałczuje się bezpieczna i zaopiekowana , jeśli się nie uda to robimy kariotypy i podchodzimy do ivf.Rewelacyjna opieka i podejście. Byłam tak zrelaksowana ze się zdrzemnęłam na 10 min
mogę powiedzieć , ze to pierwsza a nie trzecia iui , po tym co przeżyłam 2 ostatnie razy to była jakaś porażka, nie dostanę duphastonu ani nic, Pani Doktor mówi że od tego się odchodzi (niedomogi lutealnej) bo w ciągu dnia progesteron pikuje sobie 20 30 krotnie i jeśli będzie cialko zolte w sobotę to znaczy, że wszystko ok. Ja progesteron zawsze mialam wysoki. Ogólnie na prawym startuje jeszcze jeden pecherzyk ma 16 mm , cuda się dzieją, niech to szczęście zostanie że mną i za 2 tyg mam nadzieję, że pierwszy raz ujrzę 2 kreseczki , buziaki pozdrawiam !
Ja nie miałam żadnego śluzu po iui.Dziewczyny, mialyscie może brązowy śluz po iui ???? Taki plodny mocno z domieszką brązu??? Czy to normalne ?
ja miałam w dzień po iui tak delikatnie podbarwiony. Tylko w ten dzień.Dziewczyny, mialyscie może brązowy śluz po iui ???? Taki plodny mocno z domieszką brązu??? Czy to normalne ?
jeszcze wszystko może się zdarzyćDzisiaj 12 dzień po iui zrobiłam test i nie ma nawet mowy o cieniu cienia w sobotę jeszczę potwierdzę betą![]()
szczerze wątpię...jeszcze wszystko może się zdarzyć![]()
Tak. Na pewno płodny, bo brałam Ovitrelle, a z domieszką brązu - no cóż, może się zdarzyć nawet po badaniu ginekologicznym...Dziewczyny, mialyscie może brązowy śluz po iui ???? Taki plodny mocno z domieszką brązu??? Czy to normalne ?
Mojej cioci !!! Więc nie wszystko stracone, a tak w ogóle może być że dzidzia nie końca się zagnieździła i jeszcze nie produkuje betyDziewczyny byla któraś z was w sytuacji ze test wyszedl niezgodny a beta potwierdzila ciaze ?