reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
No ale coś tu masz nie tak. Śluz płodny masz ostatni raz 15 DC wg tego co ropisalas wyżej. A aplikacja zaznacza płodny aż do 18. No więc...?
frez.ja1987
Jeżeli nie karmisz, a masz mleko w piersiach to Powinnas już dawno iść z tym do lekarza. Mogą to być zaburzenia hormonalne a nawet nowotwór!Idę w styczniu do giną to będziemy coś z tym robić może przyczyna krwi w np w nie znikającym mleku w piersiach po miimo ponad roku nie karmieniu
No więc nie wiem czemu tak znaczy jak od 17 jest Sucho chyba z temperaturNo ale coś tu masz nie tak. Śluz płodny masz ostatni raz 15 DC wg tego co ropisalas wyżej. A aplikacja zaznacza płodny aż do 18. No więc...?
frez.ja1987
W aplikacji masz zaznaczone "+" więc śluz płodny. Więc coś raczej źle wpisałaś to i aplikacja źle wyznacza. No i zdecyduj się w końcu od kiedy mas sucho. Raz od 16, raz od 17 DC. W aplikacji jeszcze inaczej. A to ma znaczenie.No więc nie wiem czemu tak znaczy jak od 17 jest Sucho chyba z temperatur
Poza tym wyciek z piersi może oznaczać problemy hormonalne, a tym samym uniemożliwiać zajście w ciążę.
aspekt
Przy śluzie są takie opcje: ślisko, białko jaja, przezroczysty, rozciągliwy. A tu wygląda jakby na "mokro" aplikacja reagowała już +. Pierwsze cykle obserwacji zawsze są trochę trefne, bo jeszcze się nie ma wyczucia. Natomiast jeśli masz wrażenie, że za długo się starasz i masz wydzielinę z piersi, to trzeba iść do dobrego ginekologa. Może to za wysoka prolaktyna? Ona hamuje owulację.
reklama
Viki5588
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny!
Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji wykresu. Owulka potwierdzona monitorngiem w 14dc. Stosunek dwa dni przed i w dzień owulki. Prawidłowo wczoraj powinnam dostać okres. Dziś temp. 36,93 ale test negatywny. Dziś dużo wodnisto kremowego śluzu.. lekko pobolewa podbrzusze.
Cholera nie wiem jak dodać zjecie wykresu
Dajcie znać czy zdjęcie działa
Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji wykresu. Owulka potwierdzona monitorngiem w 14dc. Stosunek dwa dni przed i w dzień owulki. Prawidłowo wczoraj powinnam dostać okres. Dziś temp. 36,93 ale test negatywny. Dziś dużo wodnisto kremowego śluzu.. lekko pobolewa podbrzusze.
Cholera nie wiem jak dodać zjecie wykresu

Dajcie znać czy zdjęcie działa
Podziel się: