reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
Moja pierwsza pociążowa @ poszła juz sobie. trwała tydzień. Ciesze się że bezboleśnie. Nic kompletnie nie bolało. lało się za to strumieniami. I wiecie co, ja mam nadzieję że za miesiąc znów będzie. dziewczyny które zawsze miały z tym problemy jak ja pewnie wiedzą o co kaman:tak:

Heh i musze napisać (przepraszam że posta pod postem) że minęło 37 dni i przyszła @ znów. I ja sie cieszę:-D

onanana - mimo, że nie znoszę @, to czekam na tą drugą - bo u mnie podobnie jak u Ciebie cykle mega długie i bardzo nieregularne były no i biolesne bardzo... Muszę obczaić na BB, kiedy miałam pierwszą @ po porodzie - jakoś chyba miesiąc temu, cholender nie zapisałam nigdzie, tzn na bejbi bumie tylko hehe;)

onanana, super, że w końcu się unormowało!

U mnie @ nadal brak...:sorry2: Nie wiem czy iść z tym do lekarza czy poczekać trochę. W sumie, jak karmię to pewnie i tak mi nie da zbyt wiele leków...

onanana- super, rozumiem Cię doskonale, bo u mnie przed ciążą okresy były baaaaardzo bolesne i mega nieregularne! Także super - mam nadzieję, że u mnie też tak będzie, na razie miałam dwa - i ten drugi był mniej więcej po 28 dniach ! Szok!
mycha - ja to się kochana modliłam i trzymalam kciuki, żeby @ jeszcze nie przyszła;)

reklama
gola gdyby mnie ten brzuch tak nie bolał już od ponad miesiąca to ja bym w życiu nie modliła się o @@, więc wole żeby sobie już przyszła :-)

Do góry