reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

kurde fifka idz przynajmneij sie dowiesz czy to normalne ;O ;(
vinga mam ten sam problem..mam nadzieje ze to sie jeszcze skurczy :O...a tak gdzie mialam szycie po peknieciu to mam jeszcze takei twarde i tak jak kasienka mam wrazenie ze te sszycie nei jest takei jak byc powinno ...

reklama
u nas 5tyg po (z tym że ja miałam cc)i powiem Wam że MASAKRA!!!
Ja nie wiem co jest,ale tak mnie bolało,że w sumie na dobrą sparawę nic nie było,bo ból zrobił się to co za przyjemność...:zawstydzona/y:

Milusia to ja tak miałam po pierwszym porodzie. też ciągle bolało przy seksie. tak na dobrą sprawę to dopiero 6 miesięcy po mogłam mieć jakąś przyjemność w łóżku

Ja też tak miałam po pierwszym porodzie... w ogóle te nacięcie strasznie źle się goiło i połóg był OKROPNY! Teraz w ogóle nic nie czułam choć nacięcie bylo większe. A podczas seksu tylko muszę uważać kiedy zaczynamy bo potem już jest super :-)

No to mnie pocieszyłyscie, jak dochodzenie do siebie ma trwać parę miesięcy to ja dziękuję... Fizycznie może i bym już mogła, ale chyba faktycznie tak się przestawiłam na opiekę nad małą, do tego jeszcze ten brak snu i jakoś w ogóle nie mam ochoty, a widzę że mąż wręcz przeciwnie:-)

Nooo to ja się pochwalę, że... ten... no wiecie... jakby to powiedzieć.... już po pierwszym razie :-p było całkiem inaczej niż być miało. Bo miała być kolacja, świece koronkowa bielizna i mistyczny nastrój, oczywiście to wszystko jak pan doktor pozwoli... :-D wiztyta za 2 tygodnie-hehe. Kolacją okazał się być jogurt z mussli a zamiast seksownej bielizny była moja flanelowa piżama w paski... totalny spontan.a wrażenia....mmmmmm....:rofl2: CUDOWNIE:rofl:

a ja mam stan zapalny :-( gin twierdzi że takie pieczenie przy karmieniu może być częste:-( i mam tabl. dowcipne...

elama - gratulacje:) u nas chyba za rok- tak planuje:)
i bylo lepiej z krwawieniem, znaczy nic prawie, a od wczoraj znowu...:(a niby dzis koniec połogu...

milusia - lecz sie zatem szybko!!!bo chłop czeka:)

reklama
Elama - ale Ci zazdroszczę ;)
Ja mam taką ochotę,ale powiedziałam sobie, ze czekam aż gin pozwoli. Ale mizianki pierwsze były i było super ;)

Do góry