reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Trzymam mocno kciuki aby się udało ✊✊ a innymi ludźmi nie warto się przejmować, ja już się o tym przekonałam... Ważne że mamy drugie połówki, które wspierają i rozumieją 🤗😀
Dziękuję ☺️ 🤗 No ja właśnie też się przekonałam im mniej wiedzą ludzie tym lepiej się żyje . ☺️ Dokładnie tak jak napisałaś ważne,że nasze drugie połówki nas wspierają bo tylko oni widzą ile to jest strachu, nerwów, łez i można dużo wymieniać .

No ja mierze temperaturę zawsze rano . Ale wiem że to żaden wyznacznik . Jutro chyba pójdę kupić test jeżeli nie dostanę jeszcze miesiączki . Tylko że nie raz nawet w dniu miesiączki test może nie wyjść bo też słyszałam takie historie. No zobaczymy. Czekam do jutra . Co ma być to będzie i tak ☺️
Trzymam kciukasy mocno ✊✊✊😘😘😘

@OnaGoska sle duzo pozytywnych mysli w twoja strone 😌 oby @ nie przyszla przez nastepne 9 miesiecy.
Daj znac czy test zakupiony i obsikany.
🤞🤞 za dwie kreseczki
Dziękuję bardzo 😘😘😘 Kupiłam dziś dwa testy ale raczej zrobię jutro rano bo dziś piłam wodę to nie wiem czy test mógłby wyjść jak już jest rozcieńczony mocz. Ale kusi żeby iść i zrobić ale poczekam raczej do jutra . ☺️ Dziś termin miesiączki narazie nic się na nią nie zapowiada ale wiadomo może zaskoczyć w każdej chwili ☺️☺️

Dziękuję bardzo 😘😘😘 Kupiłam dziś dwa testy ale raczej zrobię jutro rano bo dziś piłam wodę to nie wiem czy test mógłby wyjść jak już jest rozcieńczony mocz. Ale kusi żeby iść i zrobić ale poczekam raczej do jutra . ☺️ Dziś termin miesiączki narazie nic się na nią nie zapowiada ale wiadomo może zaskoczyć w każdej chwili ☺️☺️
pieknie!!!! Oby nie przychodzila!
Wstrzymuje oddech I czekamy na pozytywne wiesci 💪

reklama
Do góry