reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej kobietki;)
Cały czas was czytam i widzę że optymizmem powiało:) pisze z tel, właśnie leże na wyrku po plazowaniu:) jestem wyczerpana:)
Widzę że w polsce też straszne upały:)
Kochane przesyłam gorące buziaczki dla was i trzymam jak zawsze kciuki za iui i hoppe za malenstwo w brzuszku:)

reklama
MagdaM33 jak widać chyba nie podchodzą indywidualnie do pacjentów tylko szablonowo. Pewnie boją się, że przez indywidualne podejście mogą mieć problemy z otrzymaniem dofinansowania. Można się było tego spodziewać. Niestety jaka cena taka jakość :-( I jak człowiek nie płaci to najlepiej żeby nie wymagał zbyt wiele :wściekła/y: A Ty wyluzuj bo zwariujesz kobieto. Stan psychiczny jest bardzo ważny przy starankach. Wiem, że to się tak łatwo mówi, mnie też co jakiś czas dopadają doły ale staram się mieć do tego wszystkiego dystans, dla własnego dobra.
Za pół godzinki wyjeżdżamy do SPA ze znajomymi, oni z miesięczną córeczką ale widujemy się bardzo często i jakoś się przyzwyczaiłam, już mnie to nie boli tak bardzo jak na początku. Na dodatek mała Ania ma dzisiaj imieniny :-) W końcu i u nas pogoda się poprawiła, świeci słoneczko i jest przyjemne 25 stopni :-) Trzeba szukać pozytywnych rzeczy w życiu a nie tylko zamartwiać się starankami. Może akurat takie podejście pomoże? Kto wie ... A jak nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi. I tej wersji będę się trzymać :-D:happy::rofl2:

KASIK UDANEGO WYJAZDU, ODPOCZNIJ, CHOCIAŻ W SPA NIE POWINNO TO BYĆ TRUDNE. A NA MALĄ ANIE SIĘ ZAPATRUJ, BO JUŻ NIEDŁUGO.... :-)
MAGDA JA TEZ W PEWNYM MOMENCIE BYŁAM JUŻ TAK ZMĘCZONA, ŻE WYĆ MI SIĘ CHCIAŁO I ZROBIŁAM SOBIE MAŁĄ PRZERWĘ. NAŁADUJĘ AKUMULATORKI, WYLUZUJĘ I ZNÓW ZACZNĘ WALKĘ - ZWYCIĘSKĄ WALKĘ :tak::rofl2:

A Ty wyluzuj bo zwariujesz kobieto. Stan psychiczny jest bardzo ważny przy starankach.

ja chyba najbardziej stresuję się tym, że nie wiem co dalej? że do wizyty tak daleko i ze w takim zawieszeniu trwamy. dziękuje za słowa otuchy.
patrzę na trzy znaki ? w twoim podpisie. jeszcze chwila i piękny uśmiech i szał radości :-)
odpoczywaj mocno

MAGDA JA TEZ W PEWNYM MOMENCIE BYŁAM JUŻ TAK ZMĘCZONA, ŻE WYĆ MI SIĘ CHCIAŁO I ZROBIŁAM SOBIE MAŁĄ PRZERWĘ.
ja nie mam czasu na przewę, a i potrzebna u mnie nie jest. potrzebuję działać i tyle

Witam sie! Nie mam czasu ostatnio napisac,podczytuje tylko.

No u mnie bez zmiana nadal czekam na poniedzialek na @ a potem to wizyta dopiero w sierpniu. Ustalimy szczegoly droznosci a potem to we wrzesniu sie okaze czy IUI w pazdzierniku czy pozniej.

Wszystkim Annom zycze spelnienia marzen :) Jesli tu takie sa :)

Trzymam tez kciuki z IUI i za transfery za pozytywne testy i odganiam czarami @.

Hej!
U mnie @ na całego. Już umówiłam się do gina na poniedziałek więc skracamy wyjazd ale tylko o 1 dzień. Dziś na szlaku widziałam aż 3 ciężarne! Te to muszą mieć zdrowie, tylko pozazdrościć!

Kasik miłego spa'mowania :-)

Magda przejdzie Ci ten dół. Pewnie tak jak ja będziesz miała różne fazy. Jeszcze nie dawno na widok dziecka chciało mi się wyć a teraz najchętniej wszystkie bym wyściskała ;-)

reklama
Do góry