kasik36
Fanka BB :)
Pole i Hope dziękuję za opis. A mogłybyście mi jeszcze napisać jak wyglądała punkcja? Rozumiem, że to dłuższy pobyt, tak jak w szpitalu? Narkoza ile trzyma? Czyli trzeba wziąć coś ze sobą tzn koszulę, kapcie? Może głupie pytanie ale próbuję sobie to poukładać w głowie
Nigdy nie miałam narkozy, trochę się boję jak zareaguję. Wiem, że jeszcze długa droga przede mną i najwcześniej podejdę w październiku ale wolę oswoić się z myślami. Nie wiedziałam, że sam transfer przypomina IUI, myślałam, że to bardziej skomplikowana procedura
Smerfeta Ty się odstresuj i zalicz naturalny cud
:-)
Aniołkowa.mama pewna nie jestem ale chyba dużo to nie zmieni. Ja np Menopur brałam raz od 1 dc, drugi raz od 2 dc a trzeci od 3 dc bo tak akurat miałam umówione wizyty a tylko tam mogłam dostać lek i receptę. Kiedyś clo też brałam różnie, raz od 2 dc a raz od 3.

Smerfeta Ty się odstresuj i zalicz naturalny cud

Aniołkowa.mama pewna nie jestem ale chyba dużo to nie zmieni. Ja np Menopur brałam raz od 1 dc, drugi raz od 2 dc a trzeci od 3 dc bo tak akurat miałam umówione wizyty a tylko tam mogłam dostać lek i receptę. Kiedyś clo też brałam różnie, raz od 2 dc a raz od 3.