reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ladybea po tych miesiącach ciszy na forum fajnie by było jakby się coś wkońcu wykluło!!!!!! Już obojętnie na którą z nas trafi, ale niech cos się zacznie dziać!!! Byłoby superowo 3 na raz:-D

Właśnie dostałam @ o tydzień przed czasem . Ale nie ma tego złego, na 27-go umowilam sie na spotkanie w sprawie inseminacji. Cieszę sie, bo okazało sie, ze lekarz, do którego chodziłam w pierwszej ciąży sie tym zajmie, a ja bo baaardzo :-)

Koleżanka mi właśnie powiedziała, że 5 lipca robiła cytologię i nie znała wyniku więc pojechała dzisiaj do przychodni i okazało się, że ma IV!!! Wyobrażacie sobie, nawet do niej nie zadzwonili. Gdyby nie zajechała to nawet by nie wiedziała. Kolejny przykład profilaktyki w naszym kraju :-( Dziewczyna ma nadzieję, że pomylili się w laboratorium ale ja bym na to nie liczyła za bardzo, niestety, oczywiście jej tego nie powiedziałam.

przerażające. a jaki brak odpowiedzialności, że nikt jej nie powiadomił :no:

MAGDAM a może to nie @ tylko fasolka daje o sobie znać :-)

no dziś powinnam dostać @ temp była rano 37, ale brzuch boli więc pewnie jutro dostanę.

Dagna91 miło Cię poznać :-)

Pyscek wszystkiego dobrego:-)

kasica82 nie znam nie słyszałam, a gdzie on przyjmuje?

u mnie właśnie rozpoczął się urlop. denerwuję się żeby @ się nie spóźniła bez sensu, bo za tydzień w piątek mamy wizytę u lekarza i wolałabym już być po.

Jestem za forumowymi trojaczkami :-D :-D :-D Asita, Nati testujecie w piątek? trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&
Magda, moja koleżanka też tak dostawała @ i ta @ nie przyszła :-) Przyszedł za to Leon :tak: życzę Ci tego samego&&&&&&&&&

Kasik, na taki staż to moja teściowa mówi że to już kazirodztwo ;-):laugh2:

Ladybea byłaś w końcu i gina? czy to jednak nie dziś wizyta? :dry::eek:

Ostatnia edycja:
kasik,ja też jestem pełna podziwu:tak:..tyle czasu byc razem!!szok!!!!!!!!!!!!!!
Ja z moim mężem znaliśmy się 8 miesięcy,to on mi się oświadczył!!!!!!:tak::tak:2 miesiące po oświadczynach wzięliśmy slub cywilny!!!(czyli,po 10 miesiącach znajomości!!!!!!!!!!!),,a 14 miesięcy,po ślubie cywilnym,wzięliśmy ślub kościelny!!!!
Magda, z tego co przeczytałąm to przyjmuje we Wrocłwiu ,,,,yyyy,,jakoś nie pamiętam...POLMED??!!:confused:jakos tak brzmi nazwa tej klinki(zaraz doczytam)
DOCZYTAŁAM!!!!!!!!!!klinika POLMEDIS,ul.Partynicka.We Wrocłąwiu.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak Smefeta byłam u doktorka i jestem pozytywnie zaskoczona. Już melduję. Wyniki tak jak odczytałam ok z wyjątkiem prolaktyny-dostałam bromergon. Myślałam, że dziś będzie taka wizyta z wynikami bez badnia, ale zrobił mi usg (pęcherzyk ma 15mm). Spytał czy w tym cyklu chcemy jeszcze spróbować naturalnie. Jakie naturalnie jak tak długo nam nie wychodzi. Więc plan jest taki: w sobotę przychodzę na podglądanie, jak pęcherzyk będzie wystarczający to biorę zastrzyk i iui w niedzielę wieczorem albo w pon rano (gin chce na pękniętym pęcherzyku, bo żołnierzyki słabe i boi się, że nie przetrwają). Jak iui się nie uda to skieruje mnie na badanie drożności jajowodów.
Teraz mam tylko nadzieję, że pęcherzyk będzie ładnie rósł (nie biorę clo) i w końcu się uda.

Do góry