reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ladybea jak super, że tak szybko nie będziesz miała czasu na zdenerwowanie :-) cieszę się bardzo i trzymam kciuki bardzo mocno

nati35 &&&&&

u mnie dziś 28 dc, temp rano 37,1. pomimo, że wiem że to nic nie znaczy to jak głupia mam nadzieję. tak jak Ty nati35 sprawdzam co chwilę czy @ nie przyszła. niby przy tej tep nie powinna ale mam ból brzucha i to powoduje kołowrotek w mojej głowie.

trudne to wszystko... a było ganiać za mamutami;-)

miłego popołudnia:-)

kasica ja mam na wyniku normę jak kasik36/37 do 496 więc nie za wiele podwyższona u mnie i biorę 0,5 tab na noc.
magdam a może tym razem los cię zaskoczy i spłata pozytywnego figla ;-)

nati a może chociaż teścik zrobisz?

kochane przerzucam kciukasy za siebie na te z Was które mają realną szansę w tym mcu:-) u mnie ból brzucha i plamienie więc jak zwykle:-(

przez kilka najbliższych dni może mnie być mało, bo od jutra urlop i wiele spraw do ogarnięcia, ale będę zaglądała napewno więc oczekuję szczęśliwych wieści:-)

Cześć dziewuszyska:happy:

Na wstępie fluidy~~~~~~~~~~~~~~~~~, bo widze,ze jest pare kandydatek:-)
Dla walczących dalej(widze, ze niestety Magda) kciuki &&&&&&&&&&&&

Wy sie śmiejecie z mojego ciężkiego losu, a ja mam jeszcze ciekawiej...
Mam angine, nie musicie mnie żałować, bo na własne zyczenie( gazowana woda z lodówki,spanie pod otwartym oknem przy 10 stopniach...).
Ale chciałam, zeby M mnie pozalowal, więc przychodze rano i mowie-gardło mnie strasznie boli(no dobra uzylam mniej eleganckiej formy napie....).
Oczekiwalam, ze powie Kotku, Kwiatku, Ksiezniczko tak mi Ciebie żal itd( no dobra Moj M nie nazywa mnie tak ładnie, Choc innych słów na K....tez nie używa;).
A wiecie co mnie spotkało?!
Ozwal sie- Mario Antonino co sie tam gardlem stresowac jak niedługo szyje stracisz...i teraz mówi do mnie per Maryska! Więc jesteśmy w polsko-francuskim konflikcie o włosy...Taka tania wersja Nedznikow...

Widze, ze niektóre są super optymistycznie nastawione Asita tak trzymać!
Nati chce nas trzymać w napięciu do konca, a Dagna Ty to sie z choinki urwalas luz blues w staraniach, a gdzie umartwianie i samobiczowanie:rofl2:

Dziewczyny ostatnia ciąża to wypalila juz dawno temu, więc nakrzycze na Was to moze pomoze:angry:

Pole/Maryśka jak zwykle uśmiałam się z Twoich opowieści, istny kabaret masz z tym swoim mężem :-);-):-D To ja Ciebie trochę pożałuję biedactwo Ty nasze ;-) Na dodatek w ciąży trzeba każdy lek konsultować z lekarzem a Twój gin chyba na urlopie więc podwójny kłopot. Uważaj na siebie kobieto :tak: Fluidki chętnie przechwycę, co prawda ten cykl to totalny spontan naturalny bo bez bez stymulacji, monitoringów, naturals pełną gębą, co prawda inna część ciała bardziej mi się skojarzyła ale nie wypada przytaczać ;-):-D

Yoanna skorzystam z okazji, że dzisiaj tu tak świątecznie pusto i też chętnie przechwycę fluidki:-)

MagdaM dopóki @ się nie rozkręci na dobre nie trać nadziei, ja kciuki jeszcze trzymam na wszelki wypadek :tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny ;-)
u mnie tempka w dół także taczej sie nie udało :-( beta zrobiona wynik odbiorę po pracy o 15:30 :-) co ma być to będzie jak nie teraz to następnym razem sie uda :-)
MAGDAM a może jeszcze nic straconego :-)
NATI35 co tam u Ciebie????
POLE no to nieźle, bidulko dbaj troszkę o siebie dobrze??? :-*

Do góry