reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Hej
Asita widzę że i Ty w pracy
Mimo wszystko trzymam kciuki za ten mały cudzik
Ja już jestem w nerwach w oczekiwaniu na mój wynik... może w niedzielę sikańca zrobię choć wiem że to może być jeszcze za szybko, ale może dzięki temu przygotuje się na ewentualny niski wynik bety 

Nati, Asita bierzecie teraz dupka lub luteinę?
Ladybea to teraz ruszasz z kopytka ;-) Trzymam kciuki aby pęchol ładnie rósł &&&&&&&&&&&&&
Piaska, ja to chyba lepiej bym nie radziła bo mam złe doświadczenia a nie chciałabym Cię straszyć, nie zawsze plamienie oznacza jedno... zrób po prostu teściora albo idź na betę.
Pole, Ty tak nie wystawiaj gardła, bo czym Ty się będziesz leczyć!!!!
A kiedy masz wizytę u gina? czy już po?
Ale mi się robić dziś nie chce... Jak na śpiocha przystało najchętniej spałabym i spała.... ;-)
Asita widzę że i Ty w pracy

Nati, Asita bierzecie teraz dupka lub luteinę?
Ladybea to teraz ruszasz z kopytka ;-) Trzymam kciuki aby pęchol ładnie rósł &&&&&&&&&&&&&
Piaska, ja to chyba lepiej bym nie radziła bo mam złe doświadczenia a nie chciałabym Cię straszyć, nie zawsze plamienie oznacza jedno... zrób po prostu teściora albo idź na betę.
Pole, Ty tak nie wystawiaj gardła, bo czym Ty się będziesz leczyć!!!!

Ale mi się robić dziś nie chce... Jak na śpiocha przystało najchętniej spałabym i spała.... ;-)
Ostatnia edycja:
nati35
Czołem
od 7 jestem w pracy, ale dopiero teraz mam chwilę spokoju...jak mi się nie chce!!!!!!
Smerfeta jestem i na dupku i luteinie dowcipkowej i mam brać do soboty, ale będę brała do testu albo bety.
Jak @ do niedzieli nie przyjdzie to zrobię sikańca....chociaż skoczyła mi dziś tempka w 29dc na 37,2. Ale nie chcę się tylko tempką sugerować...brzuch mnie boli ja na @ i jak czas pozwala to latam dziś i sprawdzam co tam się dzieję:-( Przerąbane!!!!!!!!!!!!!!
Za fluidki dziękować!!!!!!!!!!:-)
Asita i tak czekam za wynikiem &&&&&&&&&&
MagdaM za Ciebie też &&&&&&&&&&, może nie wszystko jeszcze stracone!!!
od 7 jestem w pracy, ale dopiero teraz mam chwilę spokoju...jak mi się nie chce!!!!!!
Smerfeta jestem i na dupku i luteinie dowcipkowej i mam brać do soboty, ale będę brała do testu albo bety.
Jak @ do niedzieli nie przyjdzie to zrobię sikańca....chociaż skoczyła mi dziś tempka w 29dc na 37,2. Ale nie chcę się tylko tempką sugerować...brzuch mnie boli ja na @ i jak czas pozwala to latam dziś i sprawdzam co tam się dzieję:-( Przerąbane!!!!!!!!!!!!!!
Za fluidki dziękować!!!!!!!!!!:-)
Asita i tak czekam za wynikiem &&&&&&&&&&
MagdaM za Ciebie też &&&&&&&&&&, może nie wszystko jeszcze stracone!!!
Dzień dobry
Kasik37 Dziekuje dobra kobieto! Niby pozalowany głupek to nadal głupek, ale za to usatysfakcjonowany
Jak pisałam dziewczyny zrobiłam sobie to na wlasne zyczenie...ale jestem juz w fazie, ze przelykam, bo 2 dni kompletnie nic nie jadlam taki bol...więc idzie ku lepszemu. A mówią, ze głupota nie boli...
Za to mam tez dobra wiadomość
))) Obcy zaczął sie ruszac:-)
Stres mi więc jeden odszedł i dotrwam do lekarza bez meliski
Lekarza mam za niecałe 2 tyg, ale za to dzień po dniu dwoch
P.S. I znalazłam sposób, zeby M nie nazywał mnie per Maryśka.
Mowie wtedy-widzisz dziecko tata wysyła nas do dealera do marihuanę, bo wydaje Mu sie, ze ciężarne maja zniżkę...

Kasik37 Dziekuje dobra kobieto! Niby pozalowany głupek to nadal głupek, ale za to usatysfakcjonowany

Jak pisałam dziewczyny zrobiłam sobie to na wlasne zyczenie...ale jestem juz w fazie, ze przelykam, bo 2 dni kompletnie nic nie jadlam taki bol...więc idzie ku lepszemu. A mówią, ze głupota nie boli...
Za to mam tez dobra wiadomość
Stres mi więc jeden odszedł i dotrwam do lekarza bez meliski

P.S. I znalazłam sposób, zeby M nie nazywał mnie per Maryśka.
Mowie wtedy-widzisz dziecko tata wysyła nas do dealera do marihuanę, bo wydaje Mu sie, ze ciężarne maja zniżkę...
nati35
Piaska a może sikańca sobie zrób, będziesz może troszkę spokojniejsza...chyba, że to jeszcze za szybko to betę. A jesteś na jakiś lekach teraz???
Pole dbaj o siebie kobitko, angina to nie przelewki!!!!!! I krzycz na nas, może to pomoże!!!!
ja się nie obrażam, czasami trzeba dostać "kopa"
Pole dbaj o siebie kobitko, angina to nie przelewki!!!!!! I krzycz na nas, może to pomoże!!!!

Pole, ale masz jazdę z mężem
) moze zmienisz nicka na Maryska
) hihi
) gratuluje ruchów, pewnie cudowne uczucie. Teraz ciut będziesz spokojniejsza. Teraz ja na Ciebie pokrzykuje - uważaj na siebie Maryska
) angina w ciazy zła rzecz!
) 
Asita - trzymam kciuki! Nadal wierze!
Nati &&&&&
ja juz wyjechałam do mamy do Kielc. Dzisiaj impreza! A w poniedziałek mykamy do Grecji. Wiec ja juz sie wakacjuje! Do niedzieli jeszcze mam Neta, a potem to juz nawet Ipada nie biorę, żeby sie całkowicie odstresowac. Takze czekam do niedzieli na dobre wieści!

Asita - trzymam kciuki! Nadal wierze!
Nati &&&&&
ja juz wyjechałam do mamy do Kielc. Dzisiaj impreza! A w poniedziałek mykamy do Grecji. Wiec ja juz sie wakacjuje! Do niedzieli jeszcze mam Neta, a potem to juz nawet Ipada nie biorę, żeby sie całkowicie odstresowac. Takze czekam do niedzieli na dobre wieści!
reklama
kasik36
Pole/Maryśka nie dziwię się, że dzidziuś się odezwał skoro 2 dni nic nie jadłaś ;-)
To musi być super uczucie, gratuluję i też "zazdraszczam" ale tak pozytywnie :-)
Piaska leć na betę będziesz spokojniejsza.
Asita, Nati i Smerfeta kciuki cały czas zaciśnięte.
Ja też jestem w pracy, taki mój los, jak ludzie mają wolne weekendy to ja mam więcej pracy :-) W końcu nie na darmo powiedzenie, że ktoś musi pracować, żeby bawić mógł się ktoś
Agaawa chyba już pytałam ale mi nie odpowiedziałaś - na kontynent lecisz czy na którąś z wysp?

Piaska leć na betę będziesz spokojniejsza.
Asita, Nati i Smerfeta kciuki cały czas zaciśnięte.
Ja też jestem w pracy, taki mój los, jak ludzie mają wolne weekendy to ja mam więcej pracy :-) W końcu nie na darmo powiedzenie, że ktoś musi pracować, żeby bawić mógł się ktoś

Agaawa chyba już pytałam ale mi nie odpowiedziałaś - na kontynent lecisz czy na którąś z wysp?
Podziel się: