reklama
nati35
Fanka BB :)
Heloł
Ladybea to naprawdę wspaniałe wiadomości!!!! Pęchol niech rośnie i do dzieła...i plemniczki dadzą radę, ale czy nie lepiej robić na pękniętym??? Tak tylko pytam???
U mnie dziś pierwszy dzień spodziewanej @ a testować mam dopiero w sobotę. Na razie tempka nie spada (37st),pobolewa mnie brzuch, ale może to po luteinie, chociaż ostatnio, w czerwcu też tak miałam i dostałam delikatnego plamienia...jejku powoli zaczynam świrować!!!!! Już sama nie wiem co mam myśleć!!!! I jak tu przeżyć w spokoju do soboty???!!!
Ladybea to naprawdę wspaniałe wiadomości!!!! Pęchol niech rośnie i do dzieła...i plemniczki dadzą radę, ale czy nie lepiej robić na pękniętym??? Tak tylko pytam???
U mnie dziś pierwszy dzień spodziewanej @ a testować mam dopiero w sobotę. Na razie tempka nie spada (37st),pobolewa mnie brzuch, ale może to po luteinie, chociaż ostatnio, w czerwcu też tak miałam i dostałam delikatnego plamienia...jejku powoli zaczynam świrować!!!!! Już sama nie wiem co mam myśleć!!!! I jak tu przeżyć w spokoju do soboty???!!!
Pyscek
:)
ślicznie dziękujemy za życzenia :* jej nie spodziewałam się
wczoraj wieczorkiem było małe przyjęcie przyszli rodzice jedni i drudzy, babcia, i brat z narzeczoną - miło spędziliśmy czas
wczoraj wieczorkiem było małe przyjęcie przyszli rodzice jedni i drudzy, babcia, i brat z narzeczoną - miło spędziliśmy czas
Witam Świątecznie :-)
Na razie jestem na etapie planowania IUI i czytam o tym i się podpytuję. Właśnie kumpela przesłała mi badania potrzebne do zabiegu, więc jak wrócę z wakacji, to kolejne kłucie. Normalnie masakra, jestem chyba w gronie najlepiej przebadanych staraczek na tym forum
No ale jak trzeba to trzeba. Tylko nie wiem, po co mam się badać na różyczkę, skoro ją przechodziła i już kiedyś mi wykazano, że mam przeciwciała. One raczej nie znikają.
A jak Wam wolny dzień mija?
Na razie jestem na etapie planowania IUI i czytam o tym i się podpytuję. Właśnie kumpela przesłała mi badania potrzebne do zabiegu, więc jak wrócę z wakacji, to kolejne kłucie. Normalnie masakra, jestem chyba w gronie najlepiej przebadanych staraczek na tym forum

A jak Wam wolny dzień mija?
ladybea
kasica proaktyna u mnie 504,90 i mam brać codziennie 0,5 tabletki brom
nati dr chce właśnie na pękniętym. Chyba coś będzie na rzeczy ;-) dużej bety ci zyczę. :-)
nati dr chce właśnie na pękniętym. Chyba coś będzie na rzeczy ;-) dużej bety ci zyczę. :-)
jaka wysoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ladybea,ja jakiś miesiąc tem robiłam wynik,to miałam 88,75......i dr.mi powiedziałą,że mam brać 2 tabletki dziennie(rano i wieczorem)...wcześniej byłąm na 1 tabletce dziennie.
Za miesiąc mam powtórzyć wynik,czy prolaktyna spada itd.....wysoka prolaktyna powoduję,że jajeczka nie pekają:-(
Za miesiąc mam powtórzyć wynik,czy prolaktyna spada itd.....wysoka prolaktyna powoduję,że jajeczka nie pekają:-(
kasik36
Ladybea i Kasica macie zapewne inne jednostki prolaktyny, spójrzcie na normy obok wyniku. Ja miałam prolaktynę 830,5 mlU/I przy normie 102-496 i gin mówił, że nie jest bardzo wysoka, niektórzy mają podwyższoną pięciokrotnie i Bromergon sobie z tym radzi. Najpierw miałam brać po 1 tabletce na noc a jak spadła po 2 miesiącach do 173,6 to po pół :-)
Nati może zrób w piątek betę bo my tu nie wytrzymamy z niecierpliwości ;-):-)
Nati może zrób w piątek betę bo my tu nie wytrzymamy z niecierpliwości ;-):-)
nati35
Asita nie napalam się za bardzo, bo ostatnio też tak miałam, 29dc tempka mi spadła, no i te plamienia...co póżniej okazało się przedwczesnym poronieniem:-(. Więc staram się cierpliwie czekać....tylko to nie takie proste. Co chwila sprawdzam czy też nie plamie... Och czy nasze życie musi być takie upierdliwe???
reklama
nati35
Kasik nie namawiaj mnie do "złego"
, korci mnie niemiłosiernie żeby zrobić, ale... idę do pracy na cały dzień a po pracy jakbym poszła to i tak wynik na poniedziałek.. a tego czekania już bym nie zniosła. Chyba poczekam jak sprawa się potoczy sama...boję się, że znów będą te plamienia a potem mega @:-(

Podziel się: