reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny poratujcie. Już drugi dzień plamię, a @ nie przyszła. Na implantację za późno, a nigdy nie miałam plamień w środku cyklu...

reklama
Hej
Asita widzę że i Ty w pracy:happy: Mimo wszystko trzymam kciuki za ten mały cudzik :tak: Ja już jestem w nerwach w oczekiwaniu na mój wynik... może w niedzielę sikańca zrobię choć wiem że to może być jeszcze za szybko, ale może dzięki temu przygotuje się na ewentualny niski wynik bety :confused::baffled:

Nati, Asita bierzecie teraz dupka lub luteinę?

Ladybea to teraz ruszasz z kopytka ;-) Trzymam kciuki aby pęchol ładnie rósł &&&&&&&&&&&&&

Piaska, ja to chyba lepiej bym nie radziła bo mam złe doświadczenia a nie chciałabym Cię straszyć, nie zawsze plamienie oznacza jedno... zrób po prostu teściora albo idź na betę.

Pole, Ty tak nie wystawiaj gardła, bo czym Ty się będziesz leczyć!!!! :angry: A kiedy masz wizytę u gina? czy już po?

Ale mi się robić dziś nie chce... Jak na śpiocha przystało najchętniej spałabym i spała.... ;-)

Ostatnia edycja:
Czołem:)
od 7 jestem w pracy, ale dopiero teraz mam chwilę spokoju...jak mi się nie chce!!!!!!

Smerfeta jestem i na dupku i luteinie dowcipkowej i mam brać do soboty, ale będę brała do testu albo bety.
Jak @ do niedzieli nie przyjdzie to zrobię sikańca....chociaż skoczyła mi dziś tempka w 29dc na 37,2. Ale nie chcę się tylko tempką sugerować...brzuch mnie boli ja na @ i jak czas pozwala to latam dziś i sprawdzam co tam się dzieję:-( Przerąbane!!!!!!!!!!!!!!

Za fluidki dziękować!!!!!!!!!!:-)

Asita i tak czekam za wynikiem &&&&&&&&&&

MagdaM za Ciebie też &&&&&&&&&&, może nie wszystko jeszcze stracone!!!

Dzień dobry:happy:
Kasik37 Dziekuje dobra kobieto! Niby pozalowany głupek to nadal głupek, ale za to usatysfakcjonowany:rofl2:
Jak pisałam dziewczyny zrobiłam sobie to na wlasne zyczenie...ale jestem juz w fazie, ze przelykam, bo 2 dni kompletnie nic nie jadlam taki bol...więc idzie ku lepszemu. A mówią, ze głupota nie boli...

Za to mam tez dobra wiadomość:)))) Obcy zaczął sie ruszac:-)
Stres mi więc jeden odszedł i dotrwam do lekarza bez meliski;) Lekarza mam za niecałe 2 tyg, ale za to dzień po dniu dwoch:rofl2:

P.S. I znalazłam sposób, zeby M nie nazywał mnie per Maryśka.
Mowie wtedy-widzisz dziecko tata wysyła nas do dealera do marihuanę, bo wydaje Mu sie, ze ciężarne maja zniżkę...

Piaska a może sikańca sobie zrób, będziesz może troszkę spokojniejsza...chyba, że to jeszcze za szybko to betę. A jesteś na jakiś lekach teraz???

Pole dbaj o siebie kobitko, angina to nie przelewki!!!!!! I krzycz na nas, może to pomoże!!!!:-Dja się nie obrażam, czasami trzeba dostać "kopa":-D

Pole, ale masz jazdę z mężem:)) moze zmienisz nicka na Maryska:)) hihi:)) gratuluje ruchów, pewnie cudowne uczucie. Teraz ciut będziesz spokojniejsza. Teraz ja na Ciebie pokrzykuje - uważaj na siebie Maryska:)) angina w ciazy zła rzecz! :)) :-D

Asita - trzymam kciuki! Nadal wierze!
Nati &&&&&

ja juz wyjechałam do mamy do Kielc. Dzisiaj impreza! A w poniedziałek mykamy do Grecji. Wiec ja juz sie wakacjuje! Do niedzieli jeszcze mam Neta, a potem to juz nawet Ipada nie biorę, żeby sie całkowicie odstresowac. Takze czekam do niedzieli na dobre wieści!

Dziękuję dziewczyny :-* jeszcze wierze że sie udało :-)
POLE Ty kochana masz wesoło z tym swoim m. Gratuluję czucia ruchów dzidzi i zazdraszczam :-)
AGAAWA ale masz super, ja też chcę do Grecji :-)

reklama
Pole/Maryśka nie dziwię się, że dzidziuś się odezwał skoro 2 dni nic nie jadłaś ;-):-D To musi być super uczucie, gratuluję i też "zazdraszczam" ale tak pozytywnie :-)

Piaska leć na betę będziesz spokojniejsza.

Asita, Nati i Smerfeta kciuki cały czas zaciśnięte.

Ja też jestem w pracy, taki mój los, jak ludzie mają wolne weekendy to ja mam więcej pracy :-) W końcu nie na darmo powiedzenie, że ktoś musi pracować, żeby bawić mógł się ktoś :-D

Agaawa chyba już pytałam ale mi nie odpowiedziałaś - na kontynent lecisz czy na którąś z wysp?

Do góry