reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dziewczyny widzę po humorach że nie udało sie w tym cyklu. Strasznie mi przykro. nie poddawajcie się, jesli wy sie po 1-2 IUI poddacie to ja już nie wiem co ja powinnam zrobić! my już do iui nie podchodzimy- spróbujemy ivf za jakiś czas a w tym cyklu naturalsiki bez stresu i napięcia:)

Tymonka- ty musisz nas tu częściej odwiedzać i dawać siły do walki!!!!!Ja Cię podziwiam za ten upór i opanowanie. Ja po prostu myślałam, że jak teraz lekarz już nam pomaga to się uda, niestety nie udało się. I tematem dziecko zaczynam się czuć coraz bardziej obco ....

sylha ja mysle podobnie ze mi sie nie nalezy... wiecie co :( babcia mnie dzis dobila bo stwierdzila ze 23 letnia dziewczyna to dziecko i ze ja nie jestem jeszcze na tyle rozwinieta w srodku... a moja kuzynka starsza o rok urodzila teraz w boze cialo i sie tak zachwyca ze az mi sie chce plakac :( bo ja to jestem zawsze na bocznym toze.. bo ona jest super a ja nie :( i mi sie nie nalezy ;:(

Ech- czyli ulubioną wnusią babci nie jesteś?!?!?To ją olej- ja np. moich teściów teraz też olewam niech robią co chcą- ona mi nonstop wciska nochala w każdy szczegół, ale jakoś to biorę na olewkę i byle do niedzieli!!!!!!
Tym co ona gada w ogóle się nie przejmuj- starzy ludzie tak mają niestety!!!!
Dla mnie naprawdę taki malutki różowiutki bobasek to marzenie najwyraźniej nie do spełnienia.

Dziewczyny. Przyszłam dziś do pracy i mówię do koleżanki, że dalej mnie brzuch boli na miesiączkę, a przecież wczoraj mi lekarka powiedziała, że dopiero za tydzień mi przyjdzie, bo mam za cienkie endometrium. A tu proszę dostałam @ :-):-):-)
Zaraz zadzwoniłam do mojego lekarza z Provity i jadę dziś na USG. Zapisali mnie dopiero na godzinę 22, jeszcze na dodatek po wszystkich pacjentkach. No ale czego się nie robi dla dzidziusia:) wytrzymam i to. Może jeszcze nic straconego. Oby tylko lekarz nie miał jakichkolwiek przeciwwskazań. Jak ja się cieszę na tą @

Coś mi suwaczek szwankuje:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja coś czuję, że ten mój też, bo mi nie odpisuje na maila- a raczej mu się to nie zdarzało (mam cichą nadzieję, że jakby co to przyjmie mnie jego kolega)

Do góry