reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To teraz pomyśl...nawet jeżeli to dziecko przyjdzie na świat i nawet jeżeli będzie zdrowe to jaka przyszłość je czeka???? I czemu to dziecko zawiniło?
Ale u nas też była taka jedna, pierwsze 3 lata miałą, ale każde następne od razu po porodzie jej odbierali

u mnie w Sosnowcu była taka dziewczyna ona co roku miała dziecko i zabierano je od razu do domu dziecka,a wiecie po co rodziłą te dzieci aby mieć pieniądze z wyprawki w tedy było chyba 1000zł szok

Aga- nie denerwuj się tym, bo i tak niczego nie osiągniesz tylko się bardziej zdołujesz. Wekend idzie, bierz M i jedźcie gdzieć nad wodę odpocząć- hmmm jak ja bym chętnie pojechała....ale teście nie pojadą a jak pojedziemy sami to się obrażą i tak niestety ostatnie dni wakacji musimy spędzić smażąc się w upale.

sylha walic tesciow ;p a niech sie obrazaja jak nie chca jechac to ich problem wy sie nie musicie smazyc w domu ;p z reszta zaproponuj i zaznacz ze i tak pojedziecie bo jest za goroco..

Cześć dziewczyny, ale upał 34 stopnie w cieniu. Usmażyć się idzie. Jeśli chodzi o te kobiety, które nie powinny mieć dzieci to jest ich trochę. Nic z tym nie zrobimy, tylko tak jak piszecie - szkoda tych dzieci, przecież one nie są niczemu winne. Trzymam kciuki za dobre wieści.

Witam Was dziewczyny w ten piękny poranek. U mnie juz jest 30 stopni i piękne błekitne niebo.
Pisałam Wam kiedyś że zastanawiałam się nad przystąpieniem do programu "In vitro do skutku" z kliniki Invicta w Warszawie, wysłałam formularz na poczatku lipca, a zadzwonili do mnie ostatnio że do 31 sierpnia robi się te obowiązkowe dwa badania AMH i DNA nasienia i następnie jest ustalana wizyta i decyzja czy się zakwalifikujemy czy nie i jak tak to do jakiej grupy. Skutecznośc biorących udział w programieto podobno 99 % ciąż.
Zastanawiamy się z M czy warto pojechać-wydać koło 1000 plus dojazdy prawie 500 km w dwie strony... trochę słabo u nas teraz z kasa-na badanie mamy, może później to się przedłuży w czasie i podejdziemy do invitro np zima a do tego czasu odłożymy jakąs kase... nie wiem czy szostać w katowickiej Provicie i tam robić in vitro czy spróbować z tą Warszawą, ale coraz bardziej upewniam się przy decyzyji że chyba już nie będziemy robić IUI-daje naprawdę małe szanse-około 20 % a u nas jest problem po dwóch stronach więc nie wiem czy to nie będzie nie potrzebne wydwanie kasy-a dużo lekarzy sugeruje tylko dwie IUI które mam już za sobą...

Kama trzymam kciuki-żeby Tobie IUI przyniosło szczęscie
Sylha ja przestałam wlazić w tyłek mojej teściowej-czasem się obrazi ale mam to gdzieś-miałam cholernie dość jej humorów i dąsów-zabierz się z M do samochodu i jedżie nad wodę-to ostatnia szansa na taki wypad a relaks jest Ci najbardziej wskazany

GizaS jestes zdecydowana na 100? ja sie zastanawialam tez ale boje sie ze sie nie uda a my nie mamy tyle pieniedzy zeby sobie od tak je wydac.. musialabym kredyt wziac a potem z bolem splacac ;/ a ile bys placila za calosc? wiesz jakie sa koszta?

reklama
Do góry