reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti ja bym sobie glowy praca nie zawracala. Siedz na tylku:)

Kamisia kciuki!!!!

Aniko:** maxymalny poziom luzu wlacz na najbliższy tydzień; ) bardzo prosze:*

M:) jeszcze troszkę :)

Dxiewczyny nie zamulac! Cyc do przodu i heja banana:) co nas nie zabije....;)

Ostatnia edycja:
reklama
Aniko super wiadomości (wiem trochę późno pisze) ;) czekamy z niecierpliwością na przyszły tydzień :)

.. To nas wzmocni ;)
Beti nie można się łamać. Napewno w końcu wszystko dobrze się skończy i trzeba w to wierzyć bo inaczej byśmy wszystkie zalamaly się. ;)
Ciesze się ze jesteśmy tutaj razem. Bo "w kupie siła" heh

Ostatnia edycja:
Niebajka to ja próbowałam wytresować psa... próbowaliśmy z M i poleglismy. Niektóre elementy tresury nadal prowadzę ale z tym szczekaniem to jeszcze dalsza droga...
Mogę zapytać Na jakich zasadach jesteś zatrudniona? Umowa zlecenie? Bo zastanawiam się czemu nie jesteś na L4 :)

Kamisia kciuki za jutro!

WRZESIEŃ

21 - Kamisia -
beta hcg
21 - marzen88 - wizyta u gina
22 -
25 - Zuzik85 -
wizyta u gina
26 - Beti39 -
beta hcg
27 -
28 - M26 -
wizyta u gina
29 - Stacy -
wizyta u gina
29 - anika11 -
crio!!!

Lumia - kolejny krok - badania immunologiczne

Ostatnia edycja:
Witaj marzen88!
Dziękuję, że pytasz;-) Nie chcę zapeszać, ale chyba wkraczam w lepsze czasy. póki co, mdłości i wymioty minęły. Niestety dużo schudłam. I jak cieszyłam się z rosnących cycków, tak teraz znowu małe jak przed ciążą! Ha!:-D W piątek na wizycie pooglądam sprawcę tego wszystkiego <3

reklama
Do góry