reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda tak jak napisałaś, z badaniami to oczywiście że poczekaj na wizytę w invicta, zobaczymy jaki przedstawia plan

Anika ale teraz będzie pozytywny stres ;) i już wyczytałam u Ciebie optymizm :) Alutka, dziękuję, ma się dobrze, rośnie i obym nie zapeszyla, ale robi się coraz bardziej pogodna, jest mniej krzyku i płaczu :)

reklama
Smerfeta, a to u Ciebie mialo byc szkolenie szczekajacego psa, czy u Kasik? Ciekawa jestem efektow:) Twoja Alunia, to dziewczyna z wielkim charakterem musi byc:) niech się zdrowo chowa!:)

U mnie dzisiaj sprzątanie... wiem, wiem - niedziela.. ale w koncu mam czas i sile:) lodowka lsni:D

Beti jak nastawienie?

Mam nadzieje, ze odpoczywacie:)):* milego popoludnia Kochane:*

Witam się niedzielnie,rosołek pyrka na swojskiej kurce :-) a moje nastawienie dziwne,na pewno inne niż ostatnio.Teraz po prostu bardziej się boję a i już ogarniają mnie mieszane uczucia :-(w czwartek kończy mi się zwolnienie od psychiatryka i nie wiem czy wracać juz do pracy (od 10 lutego na L4) czy jeszcze pójść na dwa tygodnie :eek: cholerka :angry:

Beti ja bym poszła bez wahania. skoro już tak długo jesteś to te dwa tygodnie wszystko wyjaśnią i będziesz miała dalej L-4 ciążowe :-)

Beti popieram. Zostan na l4!!! I nie denerwuj sie:-*

Ja jakos bez humoru dzisiaj.. moze temu ze deszcz za oknem i jakos jesien czuc w powietrzu...

Kredko mam podobny nastrój z racji tego że cały dzień w papierach siedzę:/
Kamisia trzymam już kciuki:)
Tak pisalyscie o badaniach i powiem że większość nazw pierwszy raz widziałam. Co do tarczycowych to co roku sobie robie i w normie mam. W szpitalu pobrali ode mnie 4 probowki i myślałam że przebadaja mnie wzdłuż i wszerz a tu tylko morfologie i jonogram zrobili .

reklama
witajcie dziewczyny, za mną intensywny weekend z M, moim bratem i jego dziewczyna:) miło bardzo, no i czasu niewiele na forum, więc dopiero ograniam ;)

Kamisia, kciuki za jutro! będę wyglądac wieści od CIebie!

dobrego tygodnia Wam życzę! :)

Do góry