reklama
I moze mam jeszcze kacowac do poniedziałku ? [emoji23]Emi a ja obstawiam sobote - tak imprezowo;-)
Stary będzie - ja musze odespaćNo nie. Noc zaliczysz i na rano w niedziele bedziesz juz pieluchy zmieniac:-)
niebajka
Fanka BB :)
Beti bidulko... mam nadzieje ze dzisiaj nie będzie kacola i dobry dzien przed Toba. Masz cudna rodzine i masz dla kogo zyc, kogo wspierac, jestes swiezo po slubie. Musisz doszukiwac sie tych pieknych aspektów kiedy Ci zle i smutno... pomysl ze moglabys nie miec dziewczyn!! Pusto nie? Dasz rade! A Twoj wczorajszy dół to chyba tez oznaka na @
pewnie niebawem zawita! trzymam kciukasy!
Oj Emi, Emi. Kate powrocila, możesz isc rodzic
hahah, teraz ona przejmie dyzur
widzialam ze masz szumiacego misia dla Emmy
ciekawe czy sie nam spisza
Magda, ale jazda z ta przychodnia... :/ mam nadzieje, ze Twoj rudzielec szybko sie wylize z tych bakterii
mam slabosc do rudych kotow ^^
Kredko a co teraz?! Jak sytuacja na froncie? Co z histero etc?
Kamisiu cieple myśli przesylam
Aniko ♡♡♡♡♡
) jak Kropeczek?
Zuzik oby te skurcze nie byly grozne, pilnuj sie! U mnie byly a potrafilam ich nie czuc... tez masz "kwadratowy " brzuch? Ja sie smieje, ze diabla mam w brzuchu i rogi wystawia
trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i podgladanko malenstwa
Oj Emi, Emi. Kate powrocila, możesz isc rodzic
Magda, ale jazda z ta przychodnia... :/ mam nadzieje, ze Twoj rudzielec szybko sie wylize z tych bakterii
Aniko ♡♡♡♡♡
Zuzik oby te skurcze nie byly grozne, pilnuj sie! U mnie byly a potrafilam ich nie czuc... tez masz "kwadratowy " brzuch? Ja sie smieje, ze diabla mam w brzuchu i rogi wystawia
Jak trafiłam na styczniowki to sie tyle dowiedziałam ze maskaraBeti bidulko... mam nadzieje ze dzisiaj nie będzie kacola i dobry dzien przed Toba. Masz cudna rodzine i masz dla kogo zyc, kogo wspierac, jestes swiezo po slubie. Musisz doszukiwac sie tych pieknych aspektów kiedy Ci zle i smutno... pomysl ze moglabys nie miec dziewczyn!! Pusto nie? Dasz rade! A Twoj wczorajszy dół to chyba tez oznaka na @pewnie niebawem zawita! trzymam kciukasy!
Oj Emi, Emi. Kate powrocila, możesz isc rodzichahah, teraz ona przejmie dyzur
widzialam ze masz szumiacego misia dla Emmy
ciekawe czy sie nam spisza
Magda, ale jazda z ta przychodnia... :/ mam nadzieje, ze Twoj rudzielec szybko sie wylize z tych bakteriimam slabosc do rudych kotow ^^
Aniko ♡♡♡♡♡) jak Kropeczek?
Zuzik oby te skurcze nie byly grozne, pilnuj sie! U mnie byly a potrafilam ich nie czuc... tez masz "kwadratowy " brzuch? Ja sie smieje, ze diabla mam w brzuchu i rogi wystawiatrzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i podgladanko malenstwa
![]()
Gdyby nie laski to byłabym najgorsza matka w Europie hahahaha
A tak mam szumisia kocyki i rożki i podusie minky, kurę do karmienia ( hit sezonu) metkowca karuzele na baterie ... Hahaahhaah mowie ci, mam wszystko. Nawet termofor z pestek wiśni
reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Zuzik oby te skurcze nie byly grozne, pilnuj sie! U mnie byly a potrafilam ich nie czuc... tez masz "kwadratowy " brzuch? Ja sie smieje, ze diabla mam w brzuchu i rogi wystawiatrzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i podgladanko malenstwa
![]()
Witajcie!
Niebajko, wczoraj miałam tylko jeden skurcz, a dzisiejsza noc minęła spokojnie. Jutro na wizycie wszystko go wypytam i niech mi zrobi ktg, dla świętego spokoju.
Haaa!!! Ty masz w brzuchu Diabliczkę a ja Diabełka, który nie dość, że robi mi Himalaje z brzucha, to jeszcze ma chyba intensywny wzrost pazurków
Przytyłam już 12kg...ja nigdy tyle nie ważyłam

Wczoraj w ramach zajęć SR byliśmy na trakcie porodowym... Póki co, jeszcze mnie to nie przeraża... Ale fajnie zobaczyć miejsce i się choć wizualnie z nim zapoznać
Buziolki dla Was :* Rośnijcie zdrowo :*
Beti i jak tam? Jest ta wredota?
Podziel się: