reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pyreczka no to moze byc jeszcze zastrzyk. Jezeli iui mialas 8.01 to jajo peklo 8 lub 9 wiec jakies 5 dni temu. Biorac na logike to zanim jako sie ulokuje mija od 5-12 dni. Gdyby bawet implantacja byla szybciej to i tak do pozytywnego testu musi byc ciut wyzsza beta. Ja Ci powiem ze kiedys tez bylam taka napalona ale moje cudowne forumowe kolezanki juz mi pewne rzeczy poukladaly w glowie:-*

Dziewczyny u nas pelen luz. Tak serio jakby ktiras myslala ze jest jakis dramat albo cos to mowie ze jest bez problemu:-) usmiechnieci w pozytywnych nastrojach:-) juz mysle ze za kilka tyg przylece na histero no chyba ze w ie zalatwie. No i dzisiaj czekamy co lejarz powie

Zuzik ale ja nie mam dola wrecz przeciwnie. Jestem mega happy ze juz wiemy bo najgorsza byla niewiedza a tak to juz jedno odhaczone. Ja wiem ze wielu z Was nie miesci sie w glowie ze my tak szybko i latwo zaakceptowalismy dawce ale tak po prostu jest:-)

Zuzik nawet nie wiesz jak ja sie tego nue moge doczekac!!!!!! Normalnie Ci zazdroszcze:-* ale tak pozytywnie:-)

Emi???? Mogla bys juz urodzic bo nie moge sie na niczym skupic bo mysle o Tobie:p

reklama
Do góry