reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Madzia no z tymi wizytami to faktycznie istny cyrk!!! Tyle ze w cyrkach ma podobno juz nie byc zwierzat a jak widac w tej przychodni same osly i barany!!

reklama
Beti bidulko... mam nadzieje ze dzisiaj nie będzie kacola i dobry dzien przed Toba. Masz cudna rodzine i masz dla kogo zyc, kogo wspierac, jestes swiezo po slubie. Musisz doszukiwac sie tych pieknych aspektów kiedy Ci zle i smutno... pomysl ze moglabys nie miec dziewczyn!! Pusto nie? Dasz rade! A Twoj wczorajszy dół to chyba tez oznaka na @;) pewnie niebawem zawita! trzymam kciukasy!

Oj Emi, Emi. Kate powrocila, możesz isc rodzic :D hahah, teraz ona przejmie dyzur;) widzialam ze masz szumiacego misia dla Emmy:) ciekawe czy sie nam spisza:)

Magda, ale jazda z ta przychodnia... :/ mam nadzieje, ze Twoj rudzielec szybko sie wylize z tych bakterii:) mam slabosc do rudych kotow ^^

Kredko a co teraz?! Jak sytuacja na froncie? Co z histero etc?

Kamisiu cieple myśli przesylam:)

Aniko ♡♡♡♡♡ :)) jak Kropeczek?

Zuzik oby te skurcze nie byly grozne, pilnuj sie! U mnie byly a potrafilam ich nie czuc... tez masz "kwadratowy " brzuch? Ja sie smieje, ze diabla mam w brzuchu i rogi wystawia:) trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i podgladanko malenstwa:)

Beti bidulko... mam nadzieje ze dzisiaj nie będzie kacola i dobry dzien przed Toba. Masz cudna rodzine i masz dla kogo zyc, kogo wspierac, jestes swiezo po slubie. Musisz doszukiwac sie tych pieknych aspektów kiedy Ci zle i smutno... pomysl ze moglabys nie miec dziewczyn!! Pusto nie? Dasz rade! A Twoj wczorajszy dół to chyba tez oznaka na @;) pewnie niebawem zawita! trzymam kciukasy!

Oj Emi, Emi. Kate powrocila, możesz isc rodzic :D hahah, teraz ona przejmie dyzur;) widzialam ze masz szumiacego misia dla Emmy:) ciekawe czy sie nam spisza:)

Magda, ale jazda z ta przychodnia... :/ mam nadzieje, ze Twoj rudzielec szybko sie wylize z tych bakterii:) mam slabosc do rudych kotow ^^

Kredko a co teraz?! Jak sytuacja na froncie? Co z histero etc?

Kamisiu cieple myśli przesylam:)

Aniko ♡♡♡♡♡ :)) jak Kropeczek?

Zuzik oby te skurcze nie byly grozne, pilnuj sie! U mnie byly a potrafilam ich nie czuc... tez masz "kwadratowy " brzuch? Ja sie smieje, ze diabla mam w brzuchu i rogi wystawia:) trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i podgladanko malenstwa:)
Jak trafiłam na styczniowki to sie tyle dowiedziałam ze maskara :D
Gdyby nie laski to byłabym najgorsza matka w Europie hahahaha
A tak mam szumisia kocyki i rożki i podusie minky, kurę do karmienia ( hit sezonu) metkowca karuzele na baterie ... Hahaahhaah mowie ci, mam wszystko. Nawet termofor z pestek wiśni :D

reklama

Witajcie!
Niebajko, wczoraj miałam tylko jeden skurcz, a dzisiejsza noc minęła spokojnie. Jutro na wizycie wszystko go wypytam i niech mi zrobi ktg, dla świętego spokoju.
Haaa!!! Ty masz w brzuchu Diabliczkę a ja Diabełka, który nie dość, że robi mi Himalaje z brzucha, to jeszcze ma chyba intensywny wzrost pazurków ;) Mój brzuch raz jest kwadratowy, a czasami wygląda jak Giewont - dosłownie! :) I nawet znamy już rozmiar stopy, bo jak nieraz ją wypchnie, to niemal do ręki można ją wziąć :)
Przytyłam już 12kg...ja nigdy tyle nie ważyłam :szok:;-) ;)
Wczoraj w ramach zajęć SR byliśmy na trakcie porodowym... Póki co, jeszcze mnie to nie przeraża... Ale fajnie zobaczyć miejsce i się choć wizualnie z nim zapoznać :)
Buziolki dla Was :* Rośnijcie zdrowo :*

Beti i jak tam? Jest ta wredota?

Do góry